Μακρίδης: “Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει… – Είμαι βέβαιος για τους παίκτες…”

Δηλώσεις Μακρίδη

Ο προπονητή του Απόλλωνα μίλησε στο Match Program του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μακρίδη:

“Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει για τον
Απόλλωνα απόψε. Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, το ντέρμπι της Λεμεσού με αντίπαλο την ΑΕΛ θα διεξαχθεί για τελευταία φορά στο Τσίρειο στάδιο.

Ένα γήπεδο όπου η οικογένεια του Απόλλωνα πανηγύρισε πολλές και τεράστιες επιτυχίες με αποκορύφωμα τα τέσσερα πρωταθλήματα.

Αυτά σαν πρόλογος, απόψε αντιμετωπίζουμε την ΑΕΛ, μια ομάδα που είναι πολύ καλά δουλεμένη, συμπαγής, με γρήγορους ποδοσφαιριστές στα άκρα και στην κορυφή της επίθεσης. Αναμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με αρκετές και δυνατές μονομαχίες.

Δουλέψαμε πολύ σκληρά την προηγούμενη εβδομάδα για να είμαστε πανέτοιμοι απόψε και να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΛ σε αυτό το σημαντικό ντέρμπι.

Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλειά που έγινε και τις προπονήσεις που είχαμε τις προηγούμενες μέρες. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Απόλλωνας είναι υποχρεωμένος να
κερδίζει κάθε παιχνίδι. Η υποχρέωση
μεγαλώνει ιδιαίτερα στα σπουδαία
ντέρμπι όπως είναι το σημερινό.

Ανυπομονούμε να αρχίσει το παιχνίδι
και είμαι βέβαιος ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν αλλά και όσοι θα βρίσκονται στον πάγκο, θα καταθέσουν ψυχή για να φέρουν χαρά στους οπαδούς της ομάδας μας!

Είμαστε σίγουροι ότι η δυτική θα είναι
κατάμεστη σε ακόμη έναν αγώνα και
πως οι οπαδοί μας θα μας σπρώξουν
προς τη νίκη”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy