Πανάξια… στην Ανωτατη κατηγορία η Ακαδημία του Άρη

Η σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται από τους ιθύνοντες έφερε τα πρώτα αποτελέσματα

Η προσήλωση στον στόχο και η μεθοδική δουλειά που γίνεται εδώ και δύο χρόνια στην Ακαδημία του Άρη έφερε αποτελέσματα.

Οι ομάδες Κ14, Κ15, Κ16 και Κ17 της Ακαδημίας κέρδισαν όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα αλλά και η συνολική βαθμολογία των εννέα αγωνιστικών της Α΄φάσης της Επίλεκτης κατηγορίας, άνετα την άνοδο τους στην Ανώτατη κατηγορία και αύριο(28/11) θα βρίσκονται στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος. Η συνολική παρουσία των ομάδων της Ακαδημίας, με δύο πρώτες θέσεις και δύο δεύτερες θέσεις, δείχνει τη συνέπεια, αλλά και τη σωστή δουλειά που γίνεται από όλους στην Ακαδημία.

Η σωστή και επαγγελματική δουλειά που γίνεται από τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας, Κυριάκο Φυλακτή σε συνεργασία με τον διευθυντή της Ακαδημίας Αντώνη Νικολάου, έχοντας όλα τα εφοδία από τους διοικούντες της ομάδας, φαίνεται στο γήπεδο.

Τα συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους προπονητές, γυμναστές και σε όσους είναι δίπλα στην ομάδα, αλλά κυρίως στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που μέσα στο γήπεδο δείχνουν τη σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται, οι 88 βαθμοί συνολικά στο πρωτάθλημα αυτό αποδεικνύουν!

Δείτε τις ομάδες της Ακαδημίας του Άρη που κέρδισαν την άνοδο στην Ανώτατη κατηγορία:

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy