ΑΕΛ: Υστέρησε και ηττήθηκε…

Δεν κατάφερε να αντιδράσει στο γκολ που δέχθηκε στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και δέχθηκε την ήττα από την Ανόρθωση με 1-0

Μια στιγμή ανισορροπίας «πρόδωσε» την ΑΕΛ στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου και την έφερε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 1-0 με γκολ του Νινγκά. Η αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο της ΑΕΛ δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει μέχρι τέλους

Σχόλιο πρώτου ημιχρόνου

Η ΑΕΛ μπήκε καλά στο πρώτο ημίχρονο και είχε πρώτη ευκαιρία με την κεφαλιά του Μπεραχίνο, ενώ η Ανόρθωση μετά το 20 λεπτό του αγώνα άρχισε να γίνεται επικίνδυνη και να βάζει δύσκολα στην ΑΕΛ. Αφού απείλησε και αυτή με κεφαλιά, πήρε για κάποια λεπτά τον έλεγχο και προσπαθούσε με τους γρήγορους επιθετικούς της να απειλήσει.

Μετά και το 35ο λεπτό η ΑΕΛ ανέβηκε, έκλεισε τον αντίπαλο της και προσπαθούσε να απειλήσει με τη σειρά της. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου κέρδισε κάποια συνεχόμενα κόρνερ και σε ένα από αυτά δέχθηκε τη γρήγορη αντεπίθεση και το γκολ. Η αμυντική της λειτουργία μετά το κόρνερ δεν λειτούργησε καθόλου με αποτέλεσμα ο Νινγκά αφού πήρε συστημένη μπαλιά να βάλει μπροστά τους φιλοξενούμενους με 0-1. Στα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων, η ΑΕΛ γλύτωσε και από δεύτερη παραβίαση. Τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ να είναι πίσω στο σκορ και να ψάχνει αντίδραση στην επανάληψη.

Δυνατά μπήκε η ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο και στο πρώτο δεκάλεπτο του απείλησε με Σις που πέρασε ως αλλαγή αλλά και τον Κασάνικλιτς, που το σουτ του κόντραρε σε αμυντικούς της Ανόρθωσης. Στο 58΄υπήρξε απειλή από πλάγια για τους φιλοξενούμενους με τον Μούριελ να είναι όμως σε ετοιμότητα. Στο 63΄ είχαμε τριπλή αλαγή για την ΑΕΛ, με τον ένα που μπήκε στον αγώνα τον Μιραλάς να έχει τεράστια ευκαιρία δύο λεπτά αργότερα με το σουτ του να κτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Πολύ πιεστική έγινε η ΑΕΛ και είχε νέα ευκαιρία με τον Τσιμπόλα αυτή τη φορά, που έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε. Λίγο πριν το 80΄η Ανόρθωση είχε μεγάλη ευκαιρία όμως το σουτ του Χρυσοστόμου πέρασε έξω, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν γρήγορα με αντεπιθέσεις και είχαν νέα ευκαιρία με τον Νινγκά στο 81΄. Οι προσπάθειες των “γαλαζοκίτρινων” δεν έφερναν αποτέλεσμα, ενώ η Ανόρθωση κρατούσε εύκολα το υπέρ της αποτέλεσμα με τον χρόνο να κυλά εις βάρος της ΑΕΛ. Μέχρι και το 90΄δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο, ενώ το παιχνίδι μπήκε στις καθυστερήσεις που ήταν 4 λεπτά.

Τα λεπτά πέρασαν χωρίς να αλλάξει κάτι με την ΑΕΛ να δέχεται την ήττα με 1-0 από την Ανόρθωση και να έχει τρίτο σερί αρνητικό αποτέλεσμα.

Κίτρινες: Μιραλάς / Αντωνίου, Χαρογιάν

ΑΕΛ: Μούριελ, Φραντζής(87΄Παντελή), Τεσέιρα, Μπάστος, Μεντόγιεβιτς(63΄Μιλιτσεάνου), Κάσας(63΄Μιραλάς), Μπεραχίνο, Μακρής(46’Σις), Κατσανίκλιτς, Τσιμπόλα, Νεοφύτου(63΄Τζαλμά).

Στον πάγκο: Ολιβέιρα, Νταβόρ, Μιραλάς, Τσέποβιτς, Παντελή, Μιλιτσεάνου, Ανδρέου, Μπιλοβάρ, Τζαλμά, Κοντινέλα, Κις.

 

Ανόρθωσις: Κεραυνός, Χαρογιάν, Αντωνιάδης, Μπαϊσίνιο, Αντωνίου(79Αμπαρτζουμιάν), Κίκο(61΄Χρυσοστόμου), Σαμπό, Αρτυματάς(71΄Χριστοφή), Κορέια(71΄Φερέιρα), Γουαρίς(60΄Ουάρντα), Νινγκά.

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Ράντονιτς, Λάζαρος, Φερέιρα, Παρούτης, Αμπαρτζουμιάν, Κορρέα, Κωνσταντίνου, Χριστοφή, Χρυσοστόμου, Ουάρντα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy