Σοφοκλέους: “Ήρθαμε στο νέο μας σπίτι που θα φιλοξενηθούμε, δεν είναι δικό μας”

Δηλώσεις στο πλαίσιο των εγκαινίων του “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM” έκανε ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους.

Οι δηλώσεις:

“Ήρθαμε στο νέο μας σπίτι που θα φιλοξενηθούμε, δεν είναι δικό μας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μας παράπονο. Με ένα μεγάλο κόστος οι ομάδες της Λεμεσού θα φιλοξενηθούν. Το αίτημα μας είναι στο τραπέζι. Θέλουμε να λάβουμε ότι έλαβαν ή θα λάβουν τα άλλα σωματεία για να κάνουμε δικό μας σπίτι. Πρέπει να συζητήσουμε πολλά θέματα που αφορούν τα γηπεδικά των ομάδων και το γήπεδο αυτό.

Πολλοί κατά καιρούς έκαναν κριτική… γιατί να γίνει γήπεδο, γιατί να ξοδευτούν τόσα λεφτά. Πρέπει να αντιληφθούν σε ποια κατάσταση ήταν η ποδοσφαιρική Λεμεσός. Η Λεμεσός προσφέρει τα μέγιστα στα οικονομικά του τόπου μας. Λίγο σεβασμό στον κόσμο και τους ανθρώπους των ομάδων.

Συγχαίρω τον κόσμο της ΑΕΛ, είναι οι πιο ένθερμοι στην Κύπρο. Είναι ένα στολίδι το γήπεδο και όπως το παραλάβαμε, θα πρέπει να το παραδόσουμε όταν θα φύγουμε. Έχουμε υποχρέωση να επενδύσουμε πάρα πολλά για να μην καταντήσει όπως το Τσίρειο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy