ΑΕΠΠ: Τη βρίσκει στα ψηλά… με κάστρο την έδρας της!!!(video)

Με σοβαρότητα και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο πήρε την εντός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στο ΘΟΙ

Σοβαρή και πειθαρχημένη η ομάδα της ΑΕΠΠ πήρε σήμερα(19/11) στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στο ΘΟΙ με 2-0 και ατενίζει από ψηλά στη βαθμολογία τις υπόλοιπες ομάδες.

Αν και ξεκίνησε με αναγκαστική αλλαγή, αφού με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκλέπτου είδε τον Ιερείδη να τραυματίζεται εντούτοις δεν πτοήθηκε και στο 19ο λεπτό έκανε το 1-0 μετά από εντυπωσιακή ομαδική ενέργεια και καταπληκτικό πλασέ έξω από την περιοχή του Βασιλειάδη. Νέα αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα της ΑΕΠΠ, με τον τερματοφύλακα της να αποχωρεί τραυματίας όταν μετά από υπερπροσπάθεια σώζοντας σίγουρη παράβαση, κτύπησε στο δοκάρι και αντικαταστάθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΠΠ συνέχισε να παίζει σοβαρά και να απειλεί συνεχώς τον αντίπαλο και στο 79΄κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κωνσταντινίδη από τον τερματοφύλακα, με τον Παχίπη να εκτελεί να αποκρούει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αλλά με δεύτερη προσπάθεια να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα, κάνοντας μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς το 2-0 και όλα πλέον είχαν τελειώσει.

Με τη νίκη της αυτή η ΑΕΠΠ ανέβηκε στη 2η θέση με 18 βαθμούς και πλέον βλέπει με άλλο μάτι τη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Δείτε το δεύτερο γκολ της ομάδας της ΑΕΠΠ σε βιντεογράφημα του Lemesosinsports.com:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy