ΑΕΛ: Παιρνούν από εξετάσεις…

Φιλίποβιτς και Πάβλοβιτς θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις, αφού αποχωρησαν τραυματίες από το σημερινό φιλικό με Καρμιώτισσα

Μεγάλη ατυχία στο σημερινό(18/11) φιλικό της ΑΕΛ με την Καρμιώτισσα, αφού οι Πέταρ Φιλίποβιτς και ο Πάβλοβιτς αποχώρησαν τραυματίες.  Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Καρμιώτισσα μετά τον τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός δράσης και έπαιξε μόλις 27 λεπτά στο β’ ημίχρονο με τον Γιανέφσκι να τον αντικαθιστά στο 72′ του αγώνα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Φιλιποβιτς, μετρούσε αντίστροφα για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την Ανόρθωση στο πρωτάθλημα. Στην ΑΕΛ ευελπιστούν ότι δεν θα είναι κάτι το σοβαρό που θα τον κρατήσει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.

Και οι δύο θα περάσουν από ιατρικό διαγνωστικό έλεγχο έτσι ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυματισμών τους εντός του Σαββατοκυρίακου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy