Το αντίο του Καταλά στον Απόλλωνα – Τι είπε για παίκτες, διοίκηση και κόσμο

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα, Νταβιντ Καταλά, λέει το δικό του αντίο σε παίκτες και οπαδούς της ομάδας.

Η ανάρτηση του:

“Δεν είναι εύκολο να γράψεις κάποια λόγια αυτή την ώρα. Ήρθαμε με πολλές προσδοκίες να κάνουμε θυσίες για να αναλάβουμε την ομάδα και να ανταποκριθούμε στην πρόκληση. Από την πρώτη μέρα δουλέψαμε σκληρά με μεγάλη ευθύνη, επαγγελματισμό και πίστη πάντα για το καλό της ομάδας.

Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα να είμαι προπονητής σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Ειδική αναφορά θα πρέπει να κάνω σε όλο το προσωπικό της ομάδας, του ποδοσφαιριστές, αλλά και το διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα που μου εμπιστεύτηκε τη θέση αυτή, αλλά και ασφαλώς τους φίλους της ομάδας που πάντα ήταν διπλα μας.

Κάποιες φορές πρέπει να αποδεχόμαστε τις αποφάσεις σκληρές, δύσκολες, αποτελέσματα, δίκαια και μη, αποτυχίες, επιτυχίες. Πάντα βλέπω μπροστά, η ζωή συνεχίζεται! Επιτυχία δεν σημαίνει πάντα να είσαι ο καλύτερος, αλλά να παίρνεις το πλεονέκτημα από κάθε εμπειρία και να μετατρέπεις τον εαυτό σου στην καλύτερή του εκδοχή λίγο – λίγο κάθε μέρα.

Μπορείς να χάσεις ή να κερδίσεις, αλλά δεν σταματάς ποτέ να μαθαίνεις.

Ευχαριστώ Απόλλων!”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy