Πήρε το ντέρμπι η ΑΠΕΑ… στο -2 από την κορυφή

Συνεχίζει αήττητη στο Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Γ Κατηγορίας η ΑΠΕΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε… Η ΑΠΕΑ έκανε περίπατο το σημερινό (13/11) εντός έδρας ντέρμπι απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας, για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Γ Κατηγορίας.

Εύκολη νίκη, με 3-0, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Δύο γκολ πέτυχε ο Byron και ένα ο Τσαπαρίλλας. Αυτή ήταν η 5 νίκη στο Πρωτάθλημα, ενώ έχει και 2 δύο ισοπαλίες. Με 17 βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση του Πρωταθλήματος, δύο πόντους πίσω από την πρωτοπόρο ομάδα του Αχυρώνα – Ονήσιλου. Στη τρίτη θέση η Αναγέννηση Δερύνειας με 16 και τέταρτος ο Χαλκάνορας Ιδαλίου με 15.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παναγίδης, βλέπει τα μωρά του (έτσι τους χαρακτηρίζει) να κάνουν μια εξαιρετική πορεία στη παρθενική εμφάνιση της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Η δουλειά που κάνει ο νεαρός coach στο Ακρωτήρι είναι εξαιρετική και αυτό αποτυπώνεται στο γήπεδο και στα αποτελέσματα.

Το Lemesosinsports.com βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Ακρωτήρι και στην αναμέτρηση. Στη σελίδα μας στο Facebook έχει αναρτηθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy