Τάσος Αυλωνίτης: Μίλησε για την καριέρα του, το πέρασμα του από τον Απόλλωνα και το ντέρμπι Παναθηναικού – Ολυμπιακού

Αυλωνίτης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Το ντέρμπι είναι ‘’μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα’’»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, που έφυγε ως πρωταθλητής από τους “γαλάζιους”, Τάσος Αυλωνίτης μίλησε για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Μιχάλη Τσόχο ανέλυσε το πώς έχουν τα δεδομένα του αγώνα, αλλά και για τις δύο ομάδες καταλήγοντας ότι δεν νικά πάντα το φαβορί στα ντέρμπι αυτά, τα οποία είναι ανοικτά σε όλα τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Αυλωνίτη:

Για την καριέρα του:

Είμαι σε αναζήτηση ομάδας. Ήμουν στην Κύπρο πήγαν όλα καλά, πήραμε το πρωτάθλημα. Και πλέον αναζητούμε ομάδα, λογικά θα περιμένουμε μέχρι τον Γενάρη. Είμαι ανοικτός παντού και μ αρέσει να παίρνω εμπειρίες. Δεν θα έλεγα όχι κάπου, Ελλάδα ή εξωτερικό αρκεί να είναι κάτι αξιόλογο.
Θέλω να μείνω στο ποδόσφαιρο και μετά το τέλος της καριέρα μου. Δεν με ιντριγκάρει η θέση του προπονητή, αλλά έναν ρόλο γενικού διευθυντή, για παράδειγμα θα μου ταίριαζε καλύτερα. Μου αρέσει να κοιτάω το ποδόσφαιρο, είναι στο δικό μου επίπεδο ή πιο υψηλό. Και μόνο να κερδίσεις έχεις αν ασχοληθείς.

Για το αυριανό ντέρμπι:

Η αλήθεια είναι ότι το αυριανό ντέρμπι είναι διαφορετικό. Για πρώτη φορά ο ΠΑΟ έχει μια διαφορά πολλών βαθμών, είναι ένα ντέρμπι όμως που και τα προηγούμενα χρόνια έχουν δείξει ότι οι ομάδες που είναι φαβορί δεν κερδίσουν πάντα. Ο Ολυμπιακός θέλει να αποδείξει ότι δεν είναι μέτριος και όσο και πίσω στη βαθμολογία να βρίσκεται είναι καθοριστικό και για τις δύο ομάδες.

Για την γεμάτη Λεωφόρο και την σημασία της για τον Παναθηναϊκο:

Είναι σημαντικό για έναν παίκτη του ΠΑΟ. Η παρουσία του κόσμου βέβαια θα αυξήσει την πίεση λίγο. Από την άλλη ο Ολυμπιακός θέλει να πάει σιγά-σιγα και θα προσπαθήσει να κλέψει το ματς. Αυτό εγώ θα προσπαθούσα, να κρατήσω χαμηλά το σκορ και να προσπαθήσω να το πάρω στην κατάλληλη ευκαιρία. Σαν παίκτης του ΠΑΟ θα έμπαινα με αυτοπεποίθηση αλλά πολλές φορές αυτό έχει γυρίσει μπούμερανγκ. Γενικότερα το ματς αυτό είναι «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα».

Για τον Μίτσελ:

Ο Μίτσελ είναι πολύ καλός διαχειριστής παικτών και προσωπικοτήτων, ανεβάζει την ψυχολογία, παίρνει το 110% από κάθε παίκτη, είναι δίκαιος και αυτός που θα αποδώσει εκείνη την στιγμή θα πάρει και την ευκαιρία. Γνωρίζει καλά το ποιος είναι έτοιμος. Και το χθεσινό παιχνίδι δεν παίζει ρόλο.

Για τον Γιοβάνοβιτς:

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τον έχουν πολύ ψηλά για το έργο του στον ΑΠΟΕΛ. Αν και ήταν αρκετά χρόνια στην αφάνεια για την Ελλάδα, όμως ο Παναθηναϊκός έκανε μια σωστή επιλογή. Ο ΠΑΟ είναι καθαρά θέμα προπονητή. Έχουν φτιάξει πολλά πλέον στην ομάδα, και τα πάντα βγαίνουν στο γήπεδο εκεί που σαν μια αλυσίδα βλέπεις το αποτέλεσμα όλων.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy