Καρμιώτισσα: Ετοιμάζει το δικό της προπονητικό κέντρο

Οι τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα των Πολεμιδιών

Σε μια νέα πορεία είναι φέτος η ομαδα της Καρμιώτισσας, με τον μεγαλομέτοχο τον κύριο Punin να είναι ο αρωγός της νέας προσπάθειας. Ήδη πολλά έχουν γίνει και άλλα περισσότερα προγραμματίζονται με σκοπό και στόχο, η ομάδα να καθιερωθεί όχι μόνο στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου, αλλά και να είναι στα επίπεδα πλέον των μεγάλων ομάδων του εξωτερικού.

Η αρχή γίνεται φέτος με τη δημιουργία της πρώτης ομάδας, αλλά και κάποια συμβόλαια σε νεαρούς που δόθηκαν από την ομάδα Νέων Κ19, ενώ ο τεχνικός διευθυντής έχει στα πλάνα του και την αναδιοργάνωση των Ακαδημιών. Επίκεντρο για τη λειτουργία μιας υγιούς κατάστασης είναι η πρώτη ομάδα, με αυτή να έχει προς το παρόν τη “μερίδα του λέοντος” και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Στο Τσίρειο η Καρμιώτισσα – Πότε θα πάιξει τον πρώτο της αγώνα

Στα πλαίσια του χθεσινού δείπνου που παρέθεσε η ομάδα στα μέσα επικοινωνίας μας αναφέρθηκε, ότι με τη νέα χρονιά θα έχουμε τη δημιουργία και προπονητικού κέντρου, που θα δημιουργηθεί στη Δυτική Λεμεσό και στην περιοχή της Ερήμης, ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες. Σε μια άλλη εξέλιξη και όπως πρώτη η ιστοσελίδα μας σας ανέφερε σε άρθρο της στις 20 Οκτωβρίου, στις 26 Νοεμβρίου και στον εντός έδρας αγώνα της η Καρμιώτισσα θα παίξει στο Τσίρειο, αφού επιστρέφει στη Λεμεσό.

Διαβάστε επίσης: Δείπνο της Καρμιώτισσας στα μέσα… με δώρο έκπληξη(pics)

Στις υπόλοιπες εξελίξεις έχει ήδη εγκριθεί το νέο έμβλημα της ποδοσφαιρικής ομάδας από την ΚΟΠ, ενώ στον πάγκο της ομάδας θα συνεχίσει ο Χρίστος Χαραλάμπους χωρίς να γίνονται σκέψεις για ερχομό κάποιου άλλου προπονητή. Η προετοιμασία της ομαδας συνεχίζεται για τον αγώνα της Δευτέρας(7/11) κόντρα στον Απόλλωνα με τον προπονητή της ομάδας να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χούμποτσαν και Κουλιμπαλί που θα εκτίσουν ποινή ελέω κίτρινων καρτών.

Άλλα θέματα: ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας λοιπόν ο κύριος Punin έχει βάλει σε άλλη τροχιά την ομάδα και με συμπαραστάτες το επιτελείο του στην Καρμιώτισσα, βλέπουν μόνο μπροστά…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy