Απόλλων: Με νίκη αποχειρέτησε την Ευρώπη και το ΓΣΠ

Με γκολ του Ρομπέρζ πήρε τη νίκη αποχαιρετισμού της Ευρωπής αλλά και ψυχολογίας

Έκλεισε με νίκη με 1-0 με γκολ του Ρομπέρζ ο Απόλλωνας τις ευρωπαικές του υποχρεώσεις κόντρα στη Βαντούζ και πλέον καλείται να κτίσει πάνω σ΄αυτήν για τις εγχώριες διοργανώσεις!

Σχόλιο ημιχρόνου

Καλύτερος ο Απόλλωνας στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να προηγηθεί με τον Ρομπέρζ με ένα πολύ ωραίο γκολ με σουτ με το δεξί του πόδι.

Οι «γαλάζιοι» μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και με κύριο εκφραστή των επιθετικών ενεργειών τους τον Νταμπό προσπαθούσαν να απειλήσουν, όμως δεν τα κατάφερνα. Η Βαντούζ είχε ένα φάουλ απευθείας που πέρασε έξω, ενώ προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να απειλήσει. Στο 32΄ο Ρομπέρζ με ένα δεξί ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα και αφού είχε προηγηθεί κόρνερ και άστοχη ενέργεια από τον Σαχάρ.

Τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το 1-0 υπέρ του Απόλλωνα, παρά τις κάποιες προσπάθειες των Ελβετών προς το τέλος του.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο θέλοντας να ισοφαρίσουν όμως ο Δημητρίου δήλωσε παρόν σε ένα σουτ που απέκρουσε, ενώ ο Νταμπό είχε μια κεφαλιά που πέρασε έξω μετά από σέντρα του Χάμπου. Μέχρι και το 60΄δεν είχαμε κάποια αλλαγή στο σκορ. Οι «γαλάζιοι» θα έπρεπε να γίνουν πιο σοβαροί και προσεκτικοί καθώς οι της Βαντούζ κέρδισαν χώρο στο γήπεδο και με σουτ που δεν είχαν αποτέλεσμα μέχρι και το 70ο λεπτό απειλούσαν την εστία του Δημητρίου.

Στα τελευταία λεπτά ο Απόλλωνας έγινε πιο επιθετικός με Πίττα και Χεντί στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο 84΄η Βαντούζ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Τελικά μετά από τρίαλεπτά καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα να παίρνει δύσκολα μια νίκη με 1-0 και να αποχαιρετά την Ευρώπη!

 

Κίτρινες: / Fosso, Omerovic

Απόλλων: Δημητρίου, Πεϊμπέρνς, Χαμάς, Ρομπέρζ, Αλεσάμι, Σπόλιαριτς(83΄Κολ), Χάμπος, Γιόστεν(66΄Πίττας), Σαχάρ(73΄Ογκεντά), Ντιγκινί(73΄Χεντί), Νταμπό(66΄Καμπράλ)

Στον πάγκο: Α. Γιοβάνοβιτς, Λοϊζου, Β. Γιοβάνοβιτς, Αρτυματάς, Πίττας, Ογκεντά, Καμπράλ, Βα, Κολ, Χέντι.

 

Βαντούζ: B. Büchel, Goelzer, Hasler(77΄Pepsi), Omerovic(58΄Djokic), Sutter(46΄Rastoder), Cicek(67΄Hadzi), Ulrich, Gasser, Traber, Isik, Fosso(46΄Dobras)

Στον πάγκο: Foser (GK), Chande (GK), Hadzi, Iodice, Djokic, Lüchinger, Xhemajli, Fehr, Pepsi, Rastoder, Dobras

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy