Πήγε Κολόσσι ο Κίρζης – Τι είπε σε παίκτες και Καταλά

Ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα έφερε προ ευθυνών παίκτες και προπονητή. Ζήτησε να επαναφέρουν την ομάδα εκεί που πρέπει να βρίσκεται

Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας και τα αρνητικά αποτελέσματα φέρνουν προβληματισμό στον Απόλλωνα, με τον Νίκο Κίρζη να πηγαίνει σήμερα (1/11) στο Κολόσσι και να μιλά με παίκτες και Νταβίντ Καταλά.

Στη συνάντηση με το Ισπανό τεχνικό ο πρόεδρος των “γαλάζιων” συζήτησε για την αγωνιστική εικόνα και ζήτησε άμεσα την αλλαγή της. Η στήριξη είναι δεδομένη, με τον Κίρζη να πιστώνει και συνάμα να ζητά από το Καταλά άμεση διόρθωση της κατάστασης.

Όσο αφορά του ποδοσφαιριστές τους έφερε προ ευθυνών τους και ζήτησε απ’ όποιον δεν μπορεί να βγει να το πει. Η συνολική εικόνα μέχρι στιγμής δεν είναι η αναμενόμενη, κάτι που υπόθηκε από πλευράς του ισχυρού άνδρα του Απόλλωνα προς τους παίκτες. Περιμένω από εσάς να επιστρέψετε και να επαναφέρετε την ομάδα εκεί που πρέπει, τα λόγια του Κίρζη.

Πλέον το βάρος πέφτει σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία που καλούνται να βγάλουν την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy