Νέο γήπεδο Λεμεσού: Έφτασε η στιγμή της υπογραφής…

Οι ομάδες έχουν συναινέσει με τον ΚΟΑ και η συμφωνία πάει για επικύρωση και υπογραφές

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η στιγμή της υπογραφής της σύμβασης για παράδοση της διαχείρισης του νέου γηπέδου της Λεμεσού στο Κολόσσι, από τον ΚΟΑ στη νεοσυσταθείσα εταιρεία διαχείρισης του γηπέδου, AAA LIMASSOL STADIUM LIMITED, έφτασε!

Οι πληροφορίες μας λοιπόν αναφέρουν ότι, μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε τις πολυπόθητες υπογραφές και πλέον όλα πέρνουν τον δρόμο τους για να ανοίξει το νέο γήπεδο. Και οι τρεις ομάδες, όπως μάθαμε έχουν συναινέσει με τη συμφωνία του ενοικίου στις 400.000 για 20+20 χρόνια και τη διαχείριση και πλέον θα πέσουν οι υπογραφές και θα ακολουθησουν επίσημες ανακοινώσεις.

Εντός των επόμενων ημερών θα παραδοθεί και από την ανάδοχο εταιρεία το γήπεδο στον ΚΟΑ, αφού απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες και από εκεί και πέρα απομένει το πότε θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, αφού υπάρχουν και άλλα που πρέπει να ρυθμιστούν!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy