Τρεις συλλήψεις, έρχονται κι άλλες – Η θέση της Αστυνομίας

Μίλησε στη στη Cytavision ο βοηθός εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου

Για τα σοβαρά που επεισόδια που έγιναν στο Τσίρειο μίλησε στη Cytavision ο βοηθός εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου.

Αναλυτικά:

«Κατά την άφιξη των οπαδών και των δυο ομάδων, άναβαν πυρσούς και τραγουδούσαν συνθήματα. Μια μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ άργησαν να αφιχθούν στο Τσίρειο με αποτέλεσμα να προσπαθήσουν να μπουν με τη βία στην κερκίδα όμως απωθήθηκαν χωρίς πρόβλημα. Στη συνέχεια όταν άρχισε ο αγώνας, διακόπηκε στο 22ο λεπτό για 16 λεπτά επειδή μπήκε αριθμός οπαδών και των δυο ομάδων στη νότια πλευρά του γηπέδου και είχαν συμπλοκές μεταξύ τους.

Έγιναν συλλήψεις δυο οπαδών του Απόλλωνα και ενός οπαδού του ΑΠΟΕΛ. Από τα επεισόδια τραυματίστηκε 25χρονος οπαδός ο οποίος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο. Είχε εκδορές και υπέστη κάταγμα ρινός. Θα παραμείνει για παρακολούθηση. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μεμονωμένες ομάδες οπαδών σε διάφορα σημεία και προσπαθεί η Αστυνομία να επιβάλει την τάξη. Πριν λίγη ώρα υπήρξαν κάποια μικροεπεισόδια. Έχει συσταθεί ειδική ανακριτική ομάδα. Θα αξιολογηθούν τα κλειστά κυκλώματα και σίγουρα θα προχωρήσουμε και σε άλλες συλλήψεις για την υπόθεση αυτή».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy