Καταλά: “Δύσκολη μέρα για μας, ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα – Τώρα είναι η στιγμή να βγούμε μπροστά, πρώτα εγώ και μετά οι ποδοσφαιριστές μου”

Δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα μετά τη σημερινή(30/10) ήττα από τον ΑΠΟΕΛ με 1-0

Για την ήττα της ομάδας του μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα, Νταβίδ Καταλά στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου μετά τον αγώνα.

Τι αανέφερε:

«Σίγουρα είναι μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα για μας, ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Μπήκαμε καλά, πιέσαμε, όμως με την πάροδο του χρόνου η απόδοση μας έπεσε. Στη συνέχεια ήρθε το γκολ του αντίπαλου και θεωρώ πως βάσει της εμφάνισης μας ήταν πολύ άδικο.

Δεν είχαμε πάρα πολλές φάσεις όμως είχαμε κάποιες στις οποίες μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Θεωρώ ότι μας λείπει κάτι στην επίθεση. Όπως είπα ξανά ο πρώτος υπαίτιος είμαι εγώ και μετά οι παίκτες. Αν δεν βρούμε λύσεις στο επιθετικό κομμάτι δεν μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Τώρα στα δυσκολα είναι η στιγμή για να βγουν μπροστά οι προσωπικότητες στην ομάδα, οι παίκτες και πρώτος εγώ”.

Για την τακτική που ακολούθησε η ομάδα του: “Το πλάνο μας ήταν να επιτεθούμε και από τις δύο πλευρές, αλλά αυτό δεν πέτυχε. Δεν είμαι σίγουρος για τον λόγο, ίσως να έβγαιναν πιο εύκολα οι επιθέσεις από αριστερά κατά την διάρκεια του αγώνα. Έχουμε δύο επιλογές. Είτε να τα διαλύσουμε όλα, να πούμε ότι οι παίκτες και ο προπονητής είναι χάλια, είτε να ηρεμίσουμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ενόψει της συνέχειας. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τώρα είναι η στιγμή να βγουν μπροστά οι προσωπικότητες, οι δυνατοί χαρακτήρες της ομάδας”.

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να βρει τις λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του: “Σίγουρα το πιστεύω. Πιστεύω στον χαρακτήρα και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών μου, αλλά θέλω περισσότερα απ’ αυτούς. Πρέπει να ανέβουν, να πάρουν την ομάδα πάνω τους, είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα που δεχόμαστε γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με πέναλτι. Αυτό δεν είναι θέμα τακτικής, είναι θέμα στιγμών σε έναν αγώνα. Όταν έχεις ένα αποτέλεσμα όπως η ισοπαλία και στο τελευταίο λεπτό δεν αμύνεσαι με την ψυχή σου, δεν δίνεις την ζωή σου για το αποτέλεσμα, τότε δεν είναι θέμα τακτικής. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές, είχα πει και πιο παλιά ότι είμαι εγώ ο υπεύθυνος, αλλά πρέπει κι αυτοί να δείξουν την ποιότητα που πιστεύω ότι έχουν και τον χαρακτήρα τους”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy