Ούτε καλή εμφάνιση, ούτε χειροκρότημα για την προσπάθεια, ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!!!

Σοβαρότητα και προσήλωση στον στόχο θα πρέπει να είναι τα ατού του Απόλλωνα στο σαποψινό(27/10) ιστορικό ραντεβού κόντρα στη Ντνιπρο-1

Την ευρωπαική του υπέρβαση στον “τελικό” απόψε(27/10) στις 22:00 θα ψάξει ο Απόλλωνας κόντρα στην Ντνιπρο-1, αν θέλει να βρεθεί κοντά στην πρόκριση από τον όμιλο του.

Απόψε εν αρκεί για τους “γαλάζιους” μια καλή εμφάνιση για να εισπαραξει το χειροκρότημα των φίλων, απόψε πρέπει να δείξει σοβαρότητα, οι ποδοσφαιριστές του να είναι προσηλωμένοι στον στόχο ώστε να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα βρουν και να αρπάξουν το “διπλό”, τη νίκη που θα τους δίνει τις ελπίδες για τον τελευταίο αγώνα κόντρα στη Βαντούζ.

Οι 600 και πλέον φίλοι των “γαλάζιων” θα είναι παρόντες για να βοηθήσουν και θέλουν να επιστρέψουν με τη χαρά της νίκης. Τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση, ή μεγαλώνεις με συνέπεια σε κάτι τέτοια ραντεβού με την ιστορία ή παραμένεις στα ίδια επίπεδα!

Το Lemesosinsports.com ταξίδεψε μαζί με τον Απόλλωνα και θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στο Κόσιτσε της Σλοβακίας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy