Ναι μεν φορμαρισμένη η Ντνιπρο-1, αλλά έχει αδύνατο σημείο… που πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Απόλλωνας

Ποια είναι η "αχίλλειος πτέρνα" της Ουκρανικής ομάδας με έδρα το Κόσιτσε

Σύμφωνα με όλα τα αγωνιστικά δεδομένα, όπως σας προαναφέραμε και σε προηγούμενο μας άρθρο, η αποψινή(27/10) αντίπαλος του Απόλλωνα, η Ουκρανική Ντνιπρο-1 ειναι μεν σε φόρμα, έχει όμως μια μεγάλη αδυναμία που πρέπει να εκμεταλλευτούν οι “γαλάζιοι”.

Σε τρία ευρωπαικά παιχνίδια που έδωσε στη Σλοβακία και στο “Košická futbalová aréna” της πόλης του Κόσιτσε, δεν έχει πάρει ακόμα νίκη. Το αποψινό(27/10) με τον Απόλλωνα θα είναι το τέταρτο παιχνίδι των Ουκρανών, αφού προηγούμενως έχασαν από ΑΕΚ Λάρνακας για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ με 2-1, έχασαν από την Αλκμάαρ για την 1η αγωνιστική του ομίλου με 1-0, ενώ για την 3η αγωνιστική στον όμιλο εξήλθαν ισόπαλοι 2-2 με τη Βαντούζ.

Αυτό το στοιχείο θα πρέπεί να εκμεταλλευτούν οι “γαλάζιοι” απόψε, αφού είναι κάτι που το σκέφτονται συνεχώς στην Ντνιπρο-1, όπως ανεφεραν και σε χθεσινές τους δηλώσεις τόσο ο προπονητής τους, αλλά και ο επιθετικός της ομάδας, Artem Dovbyk.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy