Αήττητη με Γιαννέφσκι…

Ο Σκοπιανός προπονητής της ΑΕΛ, μετρά μια ισοπαλία και τρεις νίκες στο πρωτάθλημα, να έχει και μια νίκη πρόκριση κόντρα στον Ερμή

Τα πάνω της έχει πάρει η ΑΕΛ μετά το πολύ νωθρό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αφού μετρά τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα μετά τη χθεσινή(24/10) κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Ένα στοιχείο που αξίζει να κάνουμε αναφορά είναι η αήττητη πορεία που έχει από τη στιγμή που στον πάγκο της ομάδας έκατσε ο Τσέντομιρ Γιαννέφσκι, μια απόφαση από τη διοίκηση της ομάδας, που κρίνεται πέρα ως πέρα επιτυχημένη. Όταν αναλάμβανε ο Σκοπιανός προπονητής, η ΑΕΛ είχε μπροστά δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια που πολύ λίγοι περίμεναν να πάρει τέσσερις βαθμούς. Τελικά μια ισοπαλία στο ΓΣΠ και μια νίκη στο Τσίρειο έδωσαν την ώθηση στην ομάδα, ενώ ενδιάμεσα υπήρξε και η νίκη πρόκριση κόντρα στον Ερμή.

Ο Γιαννέφσκι λοιπόν μετρά 10 βαθμούς σερί, ενώ είναι αήττητος στον πάγκο των “γαλαζοκίτρινων”. Πλέον μπροστά του έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα και ένα νέο μεγάλο στοίχημα, που θα ξεκινήσει με τον εκτός έδρας αγώνα της Παρασκευής κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας, ενώ θα ακολουθήσουν οι αγώνες με Πάφο εντός, ΑΕΚ εκτός, Ανόρθωση εντός και Απόλλωνα στο Τσίρειο για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Η σημερινή(25/10) κλήρωση του Κυπέλλου έφερε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι νοκ άουτ μάλιστα για τη φάση των “16” με τον συμπολίτη Απόλλωνα. Ένα πρόγραμμα που θα δείξει που μπορεί να φτάσει φέτος η ΑΕΛ!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy