Για τον τίτλο στη Στοκχόλμη ο Τσιτσιπάς απέναντι στον Ρούνε

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Χόλγκερ Ρούνε στον τελικό της Στοκχόλης, διεκδικώντας τον δέκατο τίτλο της καριέρας του.

Στον 24ο τελικό της καριέρας του θα αγωνιστεί σήμερα (23/10) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Χόλγκερ Ρούνε στην Στοκχόλμη.

Μετά την Αστάνα, όπου διεκδίκησε ξανά το τρόπαιο αλλά ηττήθηκε στον τελικό από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Έλληνας τενίστας συνεχίζει δυναμικά την πορεία του. Έτσι, προκρίθηκε στον 24ο συνολικά τελικό της καριέρας του και έβδομο για φέτος, ενώ διεκδικεί τον δεύτερο τίτλο του στη Σουηδική πρωτεύουσα.
Ο Έλληνας πρωταθλητής προκρίθηκε στον τελικό επικρατώντας με συνοπτικές διαδικασίες του Εμίλ Ρουουσουβουόρι, χάνοντας μόλις τέσσερα games (6-3, 6-2) σε 1 ώρα και 13 λεπτά.

Από την άλλη, ο Ρούνε τσέκαρε το εισιτήριο για τον τελικό πιο δύσκολα, αφού χρειάστηκε να λυγίσει τον Άλεξ Ντε Μινόρ με 2-1 σετ (6-4, 6(1)-7, 5-7). Τσιτσιπάς και Ρούνε έχουν βρεθεί αντίπαλοι μόλις μια φορά στην ως τώρα καριέρα τους -και δεν ήταν ευχάριστη για τον Έλληνα τενίστα.

Συγκεκριμένα, στο φετινό Roland Garros ο 19χρονος Δανός έκανε τη μεγάλη έκπληξη και πέταξε εκτός συνέχειας τον Τσιτσιπά στη φάση των «16».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy