Ένα ήταν αρκετό… για να φέρει την τρίτη νίκη!

Με γκολ πέναλτι του Ζελάγια η Καρμιώτισσα επικράτησε με 1-0 του Ακρίτα

Με πολύ καλή απόδοση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, που είχε και τις μεγάλες ευκαιρίες πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Ακρίτα η Καρμιώτισσα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ζελάγια διαμόρφωσε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που παρέμεινε μέχρι τέλους με την Καρμιώτισσα να παίρνει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς φτάνοντας τους 10 στη βαθμολογία.

Πολύ καλύτερη η Καρμιώτισσα από τον Ακρίτα στο πρώτο 25λεπτο του αγώνα που πίεζε για να σκοράρει όμως το γκολ δεν ερχόταν. Κύριος εκφραστής των επιθετικών της ενεργειών ήταν ο Ντούμπια με τέσσερα πολύ καλά σουτ που πέρασαν έξω, ενώ άλλες δύο ευκαιρίες είχε με σουτ ο Ελ Αλούτσι. Οι γηπεδούχοι είχα επίσης κάποια κόρνερ που έφεραν κάποιες προϋποθέσεις χωρίς όμως να έχουν αποτέλεσμα.

Στο 35ο λεπτό είχαμε την αναγκαστική αλλαγή για την Καρμιώτισσα με τον Οικονομίδη να παίρνει τη θέση του Μπεν Σαλάμ που δεν μπόρεσε να συνεχίσει, ενώ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να ισορροπήσουν. Στο 40΄ είχαμε μια φάση που οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, όμως ο διαιτητής και το VAR είχαν αντίθετη άποψη.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου που ήταν 4 λεπτά η Καρμιώτισσα κέρδισε πέναλτι με τον Ζελάγια να ευστοχεί και να κάνει το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

 

Στην επανάληψη ο Ακρίτας μπήκε πιο καλά θέλοντας να ισοφαρίσει, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως η Καρμιώτισσα ήταν αυτή που σκόραρε με τον Κουλιμπαλί, αλλά το VAR ακύρωσε το γκολ σωστά ως οφσάιντ. Το παιχνίδι στα τελευταία του λεπτά καθώς οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να ισοφαρίσουν, ενώ η Καρμιώτισσα κρατούσε σχετικά εύκολα τα υπέρ της δεδομένα.

Στο 86΄ο Ακρίτας έχασε διπλή μεγάλη ευκαιρία με τον Κνόπλοχ να σώζει την ομάδα του από την ισοφάριση. Πρώτα αποκρούει το σουτ και στη συνέχεια ενστικτωδώς τη δεύτερη προσπάθεια που έγινε. Στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων δεν άλλαξε κάτι με τον αγώνα να ολοκληρώνεται και την Καρμιώτισσα να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη που την ανεβάζει στη βαθμολογία.

Κίτρινες: Χούμποτσαν, Κουλιμπαλί / Εράσο

Καρμιώτισσα: Κνόμπλοχ, Τάντι, Μαλόνε, Ντούμπια, Κουλιμπαλί, Ελ Αλούτσι, Αβραάμ(77΄Χατζηβασίλης), Χούμποτσαν, Μεντίμορετς, Μπεν Σαλάμ(35΄Οικονομίδης), Ζελάγια(63΄Χουσμπάουερ)

Αναπληρωματικοί: Σπόλιαριτς, Σελούτσκα, Πονστάφκσι, Ανδρονίκου, Χουσμπάουερ, Καλτσάς, Χατζηβασίλης, Τζανακάκης, Αγγελή, Χρίστου, Οικονομίδης, Ντούρις

 

Ακρίτα Χλώρακας: Περντρέου, Κόρατς, Άμπραχαμ, Εράσο, Δημοσθένους(46΄Βαράντα), Γαβριήλ(74΄ Ζουνίνιο), Σέχιτς, Σαραβάνια, Καραγιάννης, Πικής(46΄Πουάκε), Αραούχο(82΄Ελ Τζεμιλι)

Αναπληρωματικοί: Καστελάνι, Ονόντι, Πογκέν, Ντραμέ, Κονέ, Λίμα,  Ελ Τζεμιλί, Φουριέλ, Αλεκσίεφ, Ραμίρες, Βάσου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy