Πάφος FC – Ομόνοια 3-0: “Καλπάζει” προς τον τίτλο, με τριάρα!

Η Πάφος FC… “καλπάζει” προς τον τίτλο αφού κέρδισε και την Ομόνοια με 3-0 στο “Στέλιος Κυριακίδης” για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.
Ο Χένιγκ Μπεργκ σόκαρε την πρώην του ομάδα με 3 γκολ που αφήνει πολύ πίσω τους πράσινους για την υπόθεση τίτλος. Σεμέδο (2) και Βαλακάρι (πεν.) τα γκολ της πρωτοπόρου η οποία ανέβηκε στους 20 βαθμούς. Έμεινε στους 9 η Ομόνοια.

 

Στο πρώτο μέρος, ήταν η Ομόνοια που απείλησε πρώτη, στο 9ο λεπτό. Παπουλής και Λοίζου επιχείρησαν από ένα σουτ, όμως, η μπάλα και στις δύο περιπτώσεις βρήκε σε αμυντικούς της Πάφου. Οι γηπεδούχοι, στην συνέχεια έβαλαν πίεση και είχαν την πρώτη τους τελική με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάνκοβιτς στο 13ο λεπτό. Στο 15′ ήρθε άλλη μια καλή στιγμή για την Πάφο, όμως, το κοντινό πλασέ του Κβίντα βρήκε σε ετοιμότητα τον Ουζόχο.

 

Στο 20′ λεπτό ο Μπρούνο απείλησε με μακρινό σουτ, για να έρθει το πρώτο τέρμα του αγώνα έξι λεπτά μετά για την Πάφο. Ο Ζάιρο από δεξιά έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Σεμέδο με προβολή ανάμεσα στους αμυντικούς της Ομόνοιας, νίκησε τον Ουζόχο για το 1-0.

 

Δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση του 45λέπτου, ο Παπουλής έκανε το φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της περιοχής, με τον κίπερ των γηπεδούχων να είναι σε ετοιμότητα και να διώχνει τον κίνδυνο. Στην τελευταία φάση, η Ομόνοια είχε άλλη μια καλή στιγμή, αλλά ο Ανσαριφάρντ από κοντά δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Έτσι το 1-0 για την Πάφο, ήταν το αποτέλεσμα που συνόδεψε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

 

Η Πάφος FC στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μάθιους στον Ζουνίνιο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βαλακάρι ο οποίος ήταν εύστοχος για το 2-0. Οι γηπεδούχοι δεν έριξαν ταχύτητα και στο 63ο λεπτό ήρθε και τρίτο τέρμα. Ο Αμπτουραχίμι έφυγε στην αντεπίθεση, έδωσε αριστερά στον Σεμέδο ο οποίος με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ουζόχο για το 3-0.

 

Στο 68 λεπτό και στο 78ο, ήρθαν δύο σουτ από Σεμέδο για Πάφο και Μπεζούς από Ομόνοια, χωρίς όμως να διαμορφώσουν νέα δεδομένα στον αγώνα.

 

Μέχρι το τέλος, η Πάφος έκανε σωστή διαχείριση του υπέρ της σκορ, η Ομόνοια δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να βγάλει αντίδραση και το 3-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Άλλη μια σημαντική νίκη για την ομάδα του Μπέργκ κόντρα στους πράσινους που δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy