Απόλλων: Κακή βραδιά – Αυτά έφεραν την ήττα…

Κούραση, απώλεια συγκέντρωσης, χαμένες ευκαιρίες, νεκρά διαστήματα... και ένας εκπληκτικός Άρης

Η πρώτη ήττα στο Πρωτάθλημα, από τον συμπολίτη Άρη, για τον Απόλλωνα είναι πλέον γεγονός. Κακία βραδιά σχεδόν από όλους στο “γαλάζιο” στρατόπεδο.

Όταν μια ομάδα κερδίζει με 3-0 σημαίνει ότι έκανε καλύτερα κάποια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, που δεν έκανε η ομάδα που ηττήθηκε.

Το πλάνο του Νταβίντ Καταλά δεν βγήκε στο χορτάρι, με τους ποδοσφαιριστές του Αλεξέι Σπιλέφσκι να κάνουν ακριβώς το αντίθετο.

Οι “γαλάζιοι” είχαν τις σημαντικές ευκαιρίες, στο πρώτο ημίχρονο, με Χέντι και Ζράντι για να μπουν σε θέση οδηγού στο παιχνίδι. Αν ο Απόλλωνας σκόραρε τα πράγματα σίγουρα θα ήταν διαφορετικά.

Στο 2ο ημίχρονο, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αμυντική λειτουργία η απώλεια του Βαλεντίν Ρομπέρζ, που αποχώρησε τραυματίας. Η ομάδα του Καταλά πλήρωσε τα μεγάλα κενά διαστήματα στο παιχνίδι της. Δεν υπήρχε η απαιτούμενη συγκέντρωση, με την κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη να παίζει το δικό ρόλο. Απέναντι υπήρχε ο Άρης που ήταν έτοιμος να τα εκμεταλλευτεί όλα αυτά και το έκανε με το παραπάνω.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy