Πήρε το Λεμεσιανό ντέρμπι η ΑΕΖ

Με εύστοχο κτύπημα πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα η ΑΕΖ πήρε τη νίκη

Με όχι και τόσο καλό ρυθμό ξεκίνησε το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να προσέχουν περισσότερο τα νώτα τους και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Μετά από παρέλευση 13 λεπτών αγώνα ο ΕΝΥ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς ο Αραούχο ανέτρεψε τον Σιφναίο που έφευγε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα. Το κακό για την ομάδα του Ύψωνα ήταν διπλό καθώς την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Ολιβέιρα, ο οποίος την έστειλε στα δίκτυα για να βάλει μπροστά στο σκορ την ΑΕΖ.

Μετά και το γκολ ο αγώνας αναλώθηκε σε φάουλ και σκληρές μονομαχίες με τον ΕΝΥ να προσπαθεί με μειονέκτημα να ισοφαρίσει καθώς έπαιζε με δέκα, βρίσκοντας κάποιες φάσεις κυρίως στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου. Η ΑΕΖ προσπαθούσε να κρατήσει τα υπέρ της δεδομένα, θέλοντας ευκαιρία για να πετύχει κι άλλο γκολ και να «σκοτώσει» το παιχνίδι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και μετά από ωραία ενέργεια από τα αριστερά με τον Καρασάουσκας, ο Μπούτνικ μόνος και ανενόχλητος με κεφαλιά ισοφάρισε για τον ΕΝΥ. Μετά και το γκολ που δέθηκε η ΑΕΖ ανέβασε απόδοση με σκοπό να πετύχει δεύτερο γκολ αφού έχασε το προβάδισμα που είχε, ενώ μέχρι και το 75ο λεπτό δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα.

Στα οκτώ λεπτά των καθυστερήσεων η ΑΕΖ κέρδισε πέναλτι σε μια αμφισβητούμενη φάση με τον Μπαούνοβιτς να ευστοχεί και να κάνει το 2-1 για την ΑΕΖ, που πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy