Καταλά: “Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου – Θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας”

Δηλώσεις του πρπονητή του Απόλλωνα μετά τη σημερινή(13/10) νίκη κόντρα στην Αλκμάαρ

Ευχαριστημένος και περήφανος δήλωσε μετά τη νίκη του Απόλλωνα κόντρα στην Άλκμααρ ο προπονητής, Νταβίντ Καταλά.

Τι ανέφερε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ περήφανος, πολύ περήφανος γαι τους παίκτες, το πώς δούλεψαν, πώς πάλεψαν. Ήταν δύσκολο να αμυνθούμε 90 λεπτά απέναντι σε αυτή την ομάδα αλλά για άλλη μια φορά οι παίκτες μας έδειξαν περηφάνεια, αυτοπεποίθηση, φιλοδοξία κι αυτή τη στιγμή είμαι περήφανος που είμαι προπονητής του Απόλλωνα. Τώρα έχουμε πιθανότητες. Θα ανταγωνιστούμε. Θα παλέψουμε για άλλους έξι βαθμούς.

Το κλειδί ήταν η καλή αρχή, ειδικά αμυντικά. Ζήτησα από τους παίκτες να αμυνθούν με την μπάλα. Θεωρώ ότι οι παίκτες τα έδωσαν όλα, αυτή είναι η νοοτροπία νικητή. Η νίκη αυτή αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες πρόκρισης μας και θα τις κυνηγήσουμε.

Το να σκοράρουμε από στημένα στα τελευταία παιχνίδια και γενικά φέτος οφείλεται στο εξαιρετικό σταφ που έχω, κάνει εξαιρετική δουλειά.

Για τον Ρομπέρζ: “Βάλαμε ένα στοίχημα με τον Ρομπέρζ, του είπα ότι πρέπει να σκοράρει πέντε γκολ, αλλά νομίζω πρέπει να το διαπραγματευτώ ξανά διότι θα αναγκαστώ να πληρώσω”.

Ολοκληρώνοντας ανέφερε ότι, πολύ λίγοι πίστευαν ότι μπορούσαμε σήμερα να κερδίσουμε”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy