Η ΑΕΛ επέστρεψε και είναι ΕΔΩ – Πολλά τα κέρδη πέραν της νίκης

Η δουλειά Γιανέφσκι πιάνει τόπο!

Η πρώτη νίκη στο Πρωτάθλημα για την ΑΕΛ είναι γεγονός. Ήρθε σε ντέρμπι, με τα οφέλη να είναι πολλά. Η δουλειά του Γιανέφσκι άρχισε να πιάνει τόπο.

Οι “γαλαζοκίτρινοι” στο χθεσινό (10/10) παιχνίδι με την Ομόνοια έβγαλαν πάθος και θέληση για την νίκη. Μια νίκη που δίνει ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Ο Γιανέφσκι αρχίζει σιγά – σιγά να βάζει το στίγμα του στην ομάδα και η δουλειά του στο προπονητικό κέντρο του Τσιρείου άρχισε να πιάνει τόπο.

Μεγάλο κέρδος ο Μούριελ που πέραν την απόκρουση του πέναλτι είχε και αρκετές σωτήριες επεμβάσεις. Ο Κάσα πέτυχε το γκολ με τη “γαλαζοκίτρινη”. Ο Μιραλάς ήταν καταλυτικός, δείχνοντας τι μπορεί να προσφέρει. Ενώ ο Φραντζής έκανε ίσως το καλύτερο του παιχνίδι μέχρι στιγμής με την φανέλα της ΑΕΛ, έχοντας μάλιστα και δοκάρι.

Αυτό που απαιτείται είναι η συνέχεια και η συνέπεια, ώστε η ομάδα να μαζέψει βαθμούς και ν’ ανέβει βαθμολογικά.

Τι να πεις για τον κόσμο που για ακόμη ένα παιχνίδι είχε βροντερή παρουσία στην Ανατολική και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη πρώτη νίκη της ομάδας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy