Ανέσυρε μαχαίρι στο ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα

Πέταξε δεύτερο μαχαίρι στις τουαλέτες

Στη σύλληψη 34χρονου, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια εντός του ΓΣΠ στη Λευκωσία, προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του Α’ ημιχρόνου προκλήθηκε συμπλοκή μεταξύ οπαδών της Καρμιώτισσας και του ΑΠΟΕΛ, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η παρέμβαση των μελών της Αστυνομίας και των ιδιωτικών φυλάκων, για να αποκατασταθεί η τάξη.

 

Μετά από πληροφορίες για άντρα, ο οποίος είχε στην κατοχή του μαχαίρι, αναζητήθηκε και εντοπίστηκε στις τουαλέτες του γηπέδου. Από έρευνες που έγιναν, εντοπίστηκε και δεύτερο μαχαίρι σε κάδο απορριμμάτων.

Οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Στροβόλου όπου ανακρίθηκε και στη συνέχεια συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος, ενώ από εξετάσεις που διενεργήθηκαν μέσω της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για Ιρανό, ο οποίος διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου συνεχίζει τις εξετάσεις.

sigmalive.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy