Καρμιώτισσα: Με ευκολία πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας

Αν γινόταν και πιο επιθετική με ουσία στις προσπάθειες της ίσως να κέρδιζε κάτι παραπάνω, όμως έμεινε στο 0-0 με τον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας

Σχετικά εύκολα αμυντικά η Καρμιώτισσα κράτησε τον ΑΠΟΕΛ μακριά από την εστία και δεν δέχθηκε πίεση σχεδόν σε ολόκληρο το παιχνίδι. Επιθετικά δεν ήταν τόσο καλή αφού αν εξαιρέσουμε ένα στημένο στην αρχή του αγώνα με το δοκάρι του Ελ Ανούχι, δεν έκανε κάτι το αξιόλογο. Η Καρμιώτισσα εύκολα όπως εξελίχθηκε ο αγώνας πήρε ένα βαθμό, ενώ δεν ρίσκαρε επιθετικά!

Ο αγώνας:

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με τον ΑΠΟΕΛ να έχει την κατοχή, όμως την Καρμιώτισσα να πατά καλά στον αγωνιστικό χώρο και να μην δίνει δικαιώματα στους γηπεδούχους να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Κνόμπλοχ. Ο Ελ Ανούχι ήταν αυτός που απείλησε πρώτος για την Καρμιώτισσα με ένα απευθείας φάουλ που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου. Από την πλευρά του το ΑΠΟΕΛ, έφτανε στην περιοχή της Καρμιώτισσας, όμως οι προσπάθειες του ήταν ημιτελείς με το μόνο κέρδος κάποια άστοχα σουτ και κάποια κόρνερ.

Αξιοσημείωτο γεγονός του πρώτου ημιχρόνου τα πολλά φάουλ που έγιναν και οι τέσσερις κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας. Οι φιλοξενούμενοι περισσότερο αμύνονταν, ενώ αν στην επανάληψη το πιστέψουν περισσότερο μπορούν να κάνουν τη ζημιά στον ΑΠΟΕΛ. Μετά και τρία λεπτά καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στη «λευκή» ισοπαλία.

 

Σε τριάντα λεπτά αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε τίποτα το αξιόλογο με τον ρυθμό να έχει πέσει πολύ και τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε ανούσιες ενέργειες. Το μόνο που αξίζει να σημειώσουμε είναι οι αλλαγές που έγιναν από τους προπονητές των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν και να απειλήσουν την Καρμιώτισσα που μέχρι το 80΄ δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου αλλά ούτε το «κυνήγησε» να βγει με αξιώσεις μπροστά!

Το τελευταίο δεκάλεπτο και πάλι δεν έφερε κάτι, ενώ στο  90΄μια κεφαλιά του Καλτσά ήταν εύκολη λεία για τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ. Στα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων που δόθηκαν, δεν είχαμε κάτι με αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί στο 0-0 και την Καρμιώτισσα να κερδίζει ένα εύκολο βαθμό εκτός έδρας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και να φτάνει τους εφτά!

 

Κίτρινες: Ντογκαλά, Εφραίμ / Οικονομίδης, Μαλόνε, Ντούμπια, Χουσμπάουερ. Κουλιμπαλί

 

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Σούσιτς(84΄Ηλία), Καρώ, Κρέσπο, Φεράρι, Κονσταντίνοφ, Σαρφό, Σατσιάς(59΄Εφραίμ), Μαρκίνιος(59΄Ντογκαλά), Δώνης(69΄Μορέιρα), Κβιλιτάια(69΄Μαγκλίτσα).

Αναπληρωματικοί: Χριστοδούλου, Τσιλιγγίρης, Εφραίμ, Νταουσβίλι, Μάγκλιτσα, Μπλουμ, Ηλία, Ντάλσιο, Θεοδώρου, Πολυκάρπου, Ντονγκαλά, Μορέιρα.

 

Καρμιώτισσα: Κνόμπλοχ, Τάντι, Μαλόνε, Ντούμπια(46΄Καλτσάς), Ελ Αλουχί, Χούμποτσαν(64΄Αβραάμ), Μεντίμορετς, Χουσμπάουερ, Χατζηβασίλης(64΄Κουλιμπαλί), Οικονομίδης(90+ Ποντάφσκι), Ζελάγια.

Αναπληρωματικοί: Σπόλιαριτς, Λουκόφ, Σελούτσκα, Ποντστάφσκι, Κουλιμπαλί, Αβραάμ, Ανδρονίκου, Καλτσάς, Γκραντινάρου, Αγγελή, Χρίστου, Νεοφύτου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy