Φανούριος: “Έλλειψη σεβασμού στο φίλαθλο κοινό της Λεμεσού, δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το Τσίρειο”

Τοποθέτηση Φανούριου για την άδεια χρήσης του Τσιρείου σταδίου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα στα πλαίσια της σημερινής (27/9) παρουσίασης του χορηγόυ Lamberts, τοποθετήθηκε και για το μείζον ζήτημα του Τσιρείου σταδίου, σχετικά με την αδειοδότηση η οποία λήγει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.

Παρακολουθείστε ΕΔΩ όλα όσα υποθήκαν στη διάσκεψη (video)

Η τοποθέτηση Φανούριου σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε:

“Αυτή την στιγμή δεν έχουμε ουδεμία ενημέρωση. Δεν υπάρχει εξέλιξη σχετικά με την ανανέωση ή όχι της άδειας χρήσης του Τσιρείου σταδίου. Εκφράζουμε την εντονότατη δυσαρέσκεια μας. Ο Απόλλωνας έχει κάνει αρκετές διεργασίες και προσπαθείς, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό προς ανακοίνωση μέχρι στιγμής. Αυτό μεταφράζεται σε πολύ μεγάλη λύπη. ΓΣΟ και αρμόδιοι φορείς έχουν πολύ διαφορετικές απόψεις. Οι μεν λένε ότι δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας, οι δε πάλι δεν συμφωνούν. Στο τέλος την πληρώνει το φίλαθλο κοινό της Λεμεσού που δεν γνωρίζει αν θα παρακολουθήσει ξανά τις ομάδες του στα εντός έδρας παιχνίδια, πριν μετακομίσει στο νέο γήπεδο. Αυτό είναι το λιγότερο έλλειψη σεβασμού προς το φίλαθλο κοινό της Λεμεσού”.

Ενώ πρόσθεσε, “είναι οξύμωρο να υπάρχει το 50%. Θα έπρεπε να μας δώσουν το 100% της χρήσης ή να μας βοηθήσουν να πάρουμε και μέρος της Ανατολικής”.

Για το παιχνίδι με την Πάφο, που ουσιαστικά είναι στον αέρα μέχρι στιγμής και το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήθει άλλο γήπεδο: 

“Το σκεφτόμαστε, αλλά προέχει να αγωνιστούμε στη φυσική μας έδρα. Αλίμονο αν πρώτη μας έγνοια είναι να βάλουμε τον κόσμο μας να ταξιδέψει αλλού για να δει εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας. Θα πρέπει να το δουν με ιδιαίτερη ευαισθησία το όλο ζήτημα.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy