Κορυφή με απώλειες ο Απόλλωνας, νέα ήττα για ΑΕΛ, πρώτη νίκη η Καρμιώτισσα και πρώτη ήττα για Άρη

Τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μετά την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Τα αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική

Ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα να παραμένει αήττητος και συνάμα να έχει τις πρώτες του βαθμολογικές απώλειες, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Πλέον μοιράζεται την κορυφή (10 βαθμούς) με την Πάφο η οποία κέρδισε με 1-0 την ΑΕΚ.

Η ΑΕΛ έμεινε για τέταρτη αγωνιστική χωρίς νίκη χάνοντας αυτή την φορά εντός έδρας από την Δόξα με 2-1 και παραμένει στη προτελευταία θέση μόλις με ένα βαθμό.

Η Καρμιώτισσα έκανε σεφτέ, μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη (2-1) απέναντι στον Άρη, ο οποίος γνώρισε την πρώτη του ήττα στο Πρωτάθλημα και με 9 βαθμούς βρίσκεται στη 3η θέση. Η Καρμιώτισσα με τρεις βαθμούς βρίσκεται 12η.

Αποτέλεσμα 4ης αγωνιστικής

Μετά το πέρας την 4ης αγωνιστικής Πάφος και Απόλλωνας συγκατικούν στη κορυφή, στη τρίτη θέση ο Άρης, 12η η Καρμιώτισσα, 13η η ΑΕΛ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η επόμενη αγωνιστική μετά την διακοπή, λόγω Εθνικής, είναι προγραμματισμένη για το τετραήμερο 30/9 – 3/10.

Δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής στο Τσίρειο ανάμεσα του Απόλλωνα και της Πάφου. Η ΑΕΛ έχει δύσκολη έξοδο στη Λευκωσία με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Η Καρμιώτισσα υποδέχεται τον Ολυμπιακό και ο Άρης πάει στη Πάφο να αντιμετωπίσει τον Ακρίτα Χλώρακας.

Επόμενη Αγωνιστική (5η)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy