Οδικό δίκτυο νέου γηπέδου Λεμεσού – Σε ποια φάση βρίσκεται(pics)

Η πρώτη φάση του οδικού δικτύου προχωρα΄με εντατικούς ρυθμούς - Αλλάζει ριζικά όλη η περιοχή

Μαζί με τις εργασίες αποπεράτωσης του νέου γηπέδου της Λεμεσού, συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς και οι εργασίες για το νέο οδικό δίκτυο στην περιοχή, με τις εισόδους και εξόδους για το γήπεδο.

Η ιστοσελίδα μας βρέθηκε σήμερα(18/9) στον χώρο εργασιών για το οδικό δίκτυο και αφού πήρε τις πληροφορίες της για το που βρίσκονται και σε ποιο στάδιο είναι οι εργασίες, σας παραθέτει μαζί με την ενημέρωση και πλούσιο φωτορεπορτάζ. Ως γνωστό το οδικό δίκτυο θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση που ήδη έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 7 Δεκεμβρίου, περιλαμβάνει τον δρόμο για τους φιλοξενούμενους οπαδούς αλλά και τον δρόμο επίσης για τους γηπεδούχους που θα έχουν προορισμό το γήπεδο, με κατέυθυνση από Λεμεσό. Επίσης περιλαμβάνει την είσοδο για το νέο γήπεδο σε όσους έρχονται από Πάφο και βέβαια τον δρόμο μπροστά από το νέο γήπεδο.

Οι εργασίες βρίσκονται σε καλό δρόμο και παράλληλα αρκετά συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς. Ήδη η κυκλοφορία στον Ύψωνα και κοντά στα σχολεία της περιοχής, Δημοτικό και Λύκειο, έχει αλλάξει αφού θα δημιουργηθεί κυκλικός κόμβος και ήδη ενώθηκαν οι δύο περιοχές με γεφύρι που θα καταλήγει στον κυκλικό κόμβο. Αυτή θα είναι και η διαδρομή για τους φιλοξενούμενους οπαδούς και όχι μόνο, που θα καταλήγει στο πέταλο του γηπέδου. Οι εργασίες συνεχίζονται και στον παρακαμπτήριο δρόμο, όπου θα υπάρχει η έξοδος από τον υπεραστικό και στη συνέχεια, αφού στρίψει καποιος δεξιά θα βρίσκει τους χώρους παρκαρίσματος του νέου γηπέδου.

Δείτε αποκλειστικό φωτορεπορτάζ της ιστοσελίδας μας για την πρόοδο των έργων για το οδικό δίκτυο μέσα από το facebook της ιστοσελίδας μας:

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy