Νίκησε και έπιασε κορυφή η Πάφος, νίκη για Ομόνοια

Η Πάφος πήρε την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ με 1-0 με χρυσό σκόρερ τον Ζάιρο (76’). Οι «γαλάζιοι» ήταν καλύτεροι από την αντίπαλο τους σε ολόκληρο το παιχνίδι και δίκαια πήραν τους τρεις βαθμούς.

Η Ομόνοια ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησαν σε καμία περίπτωση περιθώρια, στον αντίπαλο να αντιδράσει.

Η Ομόνοια έδειξε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού τις προθέσεις της και από το πρώτο μέρος μπήκε δυνατά και ήταν καλύτερη. Οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο μέσα στο γήπεδο και έχασαν ευκαιρίες. Από την άλλη η ΕΝΠ, δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να απειλήσει, αλλά και να κρατήσει μπάλα. Έτσι η Ομόνοια έχοντας την υπεροχή μέσα στο γήπεδο στο 31’ σκόραρε με τον Μίλετιτς και στο 45+2 με τον Μπρούνο για να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η Ομόνοια ήταν καλύτερη. Μπήκε δυνατά μέσα στο γήπεδο, είχε τον έλεγχο και στο 57’ πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Ανσαριφάρντ, κάνοντας το 3-0 και κάπου εκεί έσβησαν και οι οποιεσδήποτε ελπίδες που είχε η ΕΝΠ για κέρδος στο παιχνίδι. Η συνέχεια του αγώνα ήταν τυπικής διάρκειας η ΕΝΠ δεν έδειξε αντίδραση και η Ομόνοια πέτυχε το 4-0 με τον Ζαχαρίου στο 78’. Έτσι η ομάδα του Λένον πήρε το δεύτερο της τρίποντο για φέτος, φτάνοντας στους έξι βαθμούς και στην 8η θέση, ενώ οι «βυσσινί» έμειναν στους τρεις βαθμούς και στην 11η θέση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy