‘Αρης για καρέ νικών – Καρμιώτισσα για την ανάκαμψη

Άκρως αντίθετα τα πράγματα στις δύο ομάδες που ανοίγουν την αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος

Την τέταρτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια θα ψάξει απόψε(15/9) ο Άρης κόντρα στην Καρμιώτισσα στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής.

Η “Ελαφρά ταξιαρχία” έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα με φόρα και μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας θέλει νέα νίκη για να παραμείνει στην κορυφη της βαθμολογίας. Με τα ίδια αγωνιστικά δεδομένα θα πάει στον αγώνα, ενώ η διαφορά θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Από την άλλη πλευρά, άκρως αντίθετα τα πράγματα με την ομάδα της Καρμιώτισσας να ψάχνει το βαθμολογικό κέρδος, γνωρίζοντας τη μεγάλη δυσκολία του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές του Χρίστου Χαραλάμπους, έχουν επίγνωση των δυσκολιών, ενώ γνωρίζουν επίσης και το πόσο μεγάλο θα είναι το κέρδος αν έρθει. Έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα έχοντας κατα νου, ότι ένα θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι θα είναι το έναυσμα για τη συνέχεια.

Από την πλευρά του ο Ρώσος επενδυτής με τους ανθρώπους του κάνουν ότι είναι δυνατό για να ανακάμψει η ομάδα, την οποία πιστέυουν πολύ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy