Απόλλων: Με απουσίες κόντρα στη Dnipro-1 για την νίκη

Τα δεδομένα στον Απόλλωνα ενόψει Dnipro-1

Μετά το απόλυτο στο θεσμό του Πρωταθλήματος ο Απόλλωνας μπαίνει από σήμερα (13/9) σε Ευρωπαϊκούς ρυθμούς και το παιχνίδι της Πέμπτης αντίπαλο την Dnipro-1, στο ΓΣΠ.

Οι ποδοσφαιριστές του Καταλά μετά την χθεσινή αποθεραπεία, που ακολούθησαν με την νίκη της Κυριακής επί της Ομόνοιας, ουσιαστικά από σήμερα πιάνουν δουλειά για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Μετά την ισοπαλία στη πρεμιέρα στο Λίχτενσταϊν με την Βαντούζ, οι Πρωταθλητές κόντρα στους Ουκρανούς θα ψάξουν το πρώτο τους τρίποντο στον όμιλο.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Άλκμααρ υποδέχεται την Βαντούζ.

Πάει με απουσίες

Ο Νταβίντ Καταλά έχει να διαχειριστεί σε ακόμη ένα παιχνίδι τις πολλές απουσίες, μεσοεπιθετικά, και είναι αναγκασμένος να παρουσιάσει την ομάδα έτοιμη με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του.

Δεν προλαμβάνουν το παιχνίδι της Πέμπτης οι Χέντι, Νταμπό, Βα και ο Ζράντι. Πιθανότητες να προλάβει έχει ο Ντιγκινί. Επίσης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πεισότο, Πινακά, Ρέθιο, Μαυρία και Ίλιεφ, καθώς δεν έχουν δηλωθεί στην Ευρώπη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy