Αποφασίσθηκε το ύψος του ενοικίου – Εκκρεμούν αρκετά άλλα ζητήματα

Πάρθηκαν αποφάσεις στη χθεσινή(12/9) σύσκεψη στο Προεδρικό για το νέο γήπεδο της Λεμεσού

Αρκετή συζήτηση έγινε στη χθεσινή(12/9) σύσκεψη στο Προεδρικό που συγκάλεσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας για θέματα του νέου γήπεδου και δη το πολύ σημαντικό θέμα του ενοικίου που θα δίνουν οι ομάδες στην κυβέρνηση.

Πάνε Προεδρικό για το ενοίκιο και όχι μόνο…

Στην παρουσία λοιπόν των προέδρων των ομάδων της Λεμεσού, ΑΕΛ, Απόλλων και Άρη και του προέδρου του ΚΟΑ, η συνάντηση έβγαλε αποφάσεις. Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας αποφασίσθηκε ένα ενοίκιο από τις ομάδες τον χρόνο κάτω από μισό εκατομύριο με τις πληροφορίες να λένε για 150 χιλιάδες η κάθε ομάδα.

Από εκεί και πέρα στην όλη σύσκεψη, τέθηκε και το θέμα της καθυστέρησης στο νέο γήπεδο και το πότε οι ομάδες θα μπουν σ΄αυτό. Ο “βραχνάς¨της άδειας για το Τσίρειο, τελειώνει στις 30 Σεπτεμβρίου και πλέον υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στις ομάδες που θα αγωνίζονται. Ο Άρης έλυσε αυτό το πρόβλημα, ενώ στο νέο γήπεδο πολύ δύσκολο, έως ακατόρθωτο το γήπεδο να είναι έτοιμο στις 5 του Οκτωβρίου να φιλοξενήσει αγώνα.

Ως εκ τούτου, υπάρχει ακόμα ένα πρόβλημα μεγάλο το που θα αγωνιστούν οι ομάδες, ΑΕΛ και Απόλλωνας στα εντός έδρας παιχνίδια τους, μέχρι να είναι έτοιμο να λειτουργήσει το νέο γήπεδο και να φιλοξενήσει όπως πρέπει ποδοσφαιρικό αγώνα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy