ΑΕΛ: Έδειξε βελτίωση, αλλά θέλει δουλειά

Μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια θα γίνεται καλύτερη

Η ΑΕΛ μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά έδειξε βελτιωμένη σε σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια του Πρωταθλήματος.

Στο χθεσινό παιχνίδι της πήγαν όλα ανάποδα, είχε χαμένο πέναλτι με τον Τσέποβιτς στο 9ο λεπτό, ακηρωθέν γκολ του Χάσα στο 28ο, διπλό δοκάρι στις καθυστερήσεις με τους Μπεραχίνο – Κατσανίκλιτς. Ενώ έπαιζε από το 50ο λεπτό 10 παίκτες. Δημιούργησε ευκαιρίες, ήταν συνολικά καλύτερη του αντιπάλου και δικαιούτο την νίκη.

Μπήκε στην ομάδα και ο Κατσανίκλιτς, ο οποίος έκανε ντεμπούτο, ενώ σιγά – σιγά τα νέα αποκτήματα μπαίνουν στην ομάδα. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος προσαρμογής μέχρι ορισμένοι παίκτες να φτάσουν στο 100%, από τους νέους.

Βδομάδα με βδομάδα, μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια η ΑΕΛ θα γίνεται καλύτερη. Ωφέλιμη η διακοπή που ακολουθεί μετά το εντός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής απέναντι στη Δόξα. Ο νέος προπονητής θα έχει χρόνο να δουλέψει. Κόντρα στην ομάδα της Κατωκοπιάς δεν υπάρχουν περιθώρια νέας απώλειας αν θέλουν στην ΑΕΛ, να μην πάει στράφει η χρονιά με το καλημέρα. Μια νίκη αντιστρέφει όλη την κατάκτηση. Μετά την διακοπή ακολουθούν τα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια.

Μέσα από την δουλειά θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Ποιότητα υπάρχει. Αυτό που χρειάζεται είναι ομοιογένεια.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy