Μιχαηλούδης: “Το σίγουρο είναι πως στο Τσίρειο δεν θα αγωνιστούμε ξανά…”

Σημερινές(12/9) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ του Άρη

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, μίλησε σήμερα(12/9) στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ», για τη νίκη με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και για τη μετακόμιση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: «Σίγουρα μία νίκη που δίνει αυτοπεποίθηση για όλους μας. Για τρίτη αγωνιστική δείχνουμε μία σταθερότητα στην απόδοση και σίγουρα αυτό που βλέπουμε στην ομάδα μας είναι να κάνει χαρούμενους τους φίλους της ομάδας. Είναι κάτι που χαροποιεί και εμάς και ευχόμαστε να συνεχίσουμε έτσι».

Αν υπήρξε ανησυχία για το κενό μετά τον αποκλεισμό από την Νέφτσι: «Αν θυμάστε ο αποκλεισμός ήρθε 28 Ιουλίου. Υπήρχε ένα κενός μήνας και έπρεπε να κρατηθούν οι παίκτες σε αγωνιστική ετοιμότητα, ενώ υπήρχε και η απογοήτευση του αποκλεισμού. Νομίζω πως όλοι στον Άρη, κάναμε ότι μπορούσαμε για να κρατήσουμε την ομάδα σε αγωνιστική ετοιμότητα. Κάναμε φιλικά, μάλιστα υπήρξαν φορές που κάναμε δύο φιλικά σε δύο ημέρες, ώστε να αγωνιστούν όλοι. Νομίζω πως ο προπονητής έκανε ότι χρειαζόταν για να αντιμετωπίσει αυτό το κενό. Η ομάδα δείχνει σταθερότητα στο παιχνίδι της, ενώ σε κάθε αγωνιστική δείχνει και καλύτερη. Δεν βλέπουμε πολύ μπροστά, μόνο μέχρι το επόμενο παιχνίδι».

Για τον εκνευρισμό του προπονητή: «Αντιλαμβάνεστε πως ήταν ένα παιχνίδι με ένταση. Το σκορ ήταν κοντά, δεν υπήρχε σε καμία φάση χαλαρότητα. Ήταν συνέχεια όλοι στην πρίζα. Η διάσκεψη Τύπου γίνεται 15 λεπτά μετά το τέλος του αγώνα. Υπήρχε ένταση μετά το παιχνίδι, το καλό όμως είναι πως δεν υπήρξε συνέχεια. Δεν υπάρχει κάτι που να πρέπει να σχολιάσουμε. Έληξε».

Για τις διακοπές: «Είχαμε τον διαιτητή να σφυρίζει συνεχώς και να διακόπτει το παιχνίδι. Αυτό δεν αρέσει σε κανέναν, ούτε στον κόσμο που παρακολουθεί τον αγώνα. Αυτό σχολίασε ο προπονητής μας, δεν είναι μπάσκετ το ποδόσφαιρο».

Για το «Αντώνης Παπαδόπουλος»: «Σίγουρα δεν θα διακινδυνέψω να πω πόσα παιχνίδια θα παίξουμε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Το σίγουρο είναι πως στο Τσίρειο δεν θα αγωνιστούμε ξανά. Είδαμε και χθες να φεύγει ένα τεράστιο κομμάτι από τον αγωνιστικό χώρο. Έρχονται επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και τους βάζουμε να παίζουν σε τέτοιο γήπεδο. Και η απόφαση να πάμε στο «Παπαδόπουλος» δεν αφορά μόνο τους δικούς μας ποδοσφαιριστές, αλλά και των αντιπάλων. Είναι μία απόφαση που θα δυσκολέψει τον κόσμο μας, έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας και θα προσπαθήσουμε να «μειώσουμε» αυτή την απόσταση. Θα βάλουμε λεωφορεία, θα κάνουμε ανακοίνωση. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας όπως ερχόταν στο Τσίρειο

Για τα αγωνιστικά: «Ο Τζιαβέ παραμένει εκτός, δεν θα είναι στη διάθεση του Σπιλέφσκι. Από εκεί και πέρα υπάρχει το γνωστό θέμα με τον Στεπίνσκι, που θέλει ακόμα χρόνο. Ο Κακόριν πήρε χρόνο συμμετοχής και πλησιάζει να είναι απόλυτα έτοιμος. Οι Μεντιούπ και Μπουακί κάνουν φουλ προπονήσεις και είναι στη διάθεση του προπονητή».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy