Ποιος φταίει για την πολύχρονη προβληματική εικόνα του Τσιρείου… Οι μόνοι υπαίτιοι είστε εσείς κύριοι του ΓΣΟ!

Εμείς βγάλαμε το συμπέρασμα μας και δεν θα μας αλλάξετε την άποψη μας... καιρός να το μαθουν όλοι και να μην τους παραπληροφορείται. Αν έχετε την ευθιξία κύριοι του ΓΣΟ, παραιτηθείτε και όλα θα λυθούν!!!

Κάθε λίγο και λιγάκι, κάθε φορά, σε κάθε εναρξη του πρωταθλήματος γίνεται ο ίδιος ντόρος και συζητήσεις σχετικά με το πρόβλημα του Τσιρείου σταδίου, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στις ομάδες της Λεμεσού, όπως και τη φετινή σεζόν, όπως και τώρα, με το πρόβλημα της χωρητικότητας πο αναγκάζει τις ομάδες να μην μπορούν να έχουν τους φιλάθλους που τις υποστηρίζουν. Επιπλέον φέτος έχουμε και την απομάκρυνση του Άρη από τη Λεμεσό και το Τσίρειο για Λάρνακα και εδώ που τα γράφουμε καλά κάνει.

Στη χθεσινή(9/9) είχαμε τις παραιτήσεις του αντιπροέδρου του ΓΣΟ και του υπευθύνουν ασφαλείας του ΓΣΟ, που δυσκολεύει τη διεξαγωγή του αυριανού ντέρμπι Απόλλων – Ομόνοια. Η ιστοσελίδα μας θέλοντας να δώσει φως σε όλα αυτά έψαξε το θέμα και έβγαλε το δικό της συμπέρασμα το οποίο και θα παραθέσουμε.

Δεν γίνεται κύριοι ιθύνοντες του ΓΣΟ, του ιστορικότερου συλλόγου στην Κύπρο και όχι μόνο να σφυρίζεται αδιάφορα. ΝΑΙ έχετε την ευθύνη… Το Τσίρειο έχει το πρόβλημα που έχει και εσείς σφυρίζεται αδιάφορα στα κονδύλια που σας δίνονται από την κυβέρνηση για συντήρηση του, γράφεται στα παλιά σας υποδήματα τον φίλαθλο κόσμο και τις ομάδες της Λεμεσού και βγαίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παραπληροφορείται…

Ο αντιπρόεδρος του ΓΣΟ κι υπεύθυνος ασφαλείας του Τσιρείου, παραιτήθηκαν αφού εσείς οι ίδιοι, όχι μόνο δεν κάνετε τίποτα αλλά το χειρότερο προσπαθείτε να ρίξετε τις ευθύνες αλλού. Οι κύριοι αυτοί είχαν την ευθιξία και έδωσαν παραίτηση, εσείς πότε θα το κάνετε να απαλλαγεί η Λεμεσός από το βραχνά σας;

Γιατί τα κονδύλια του ΚΟΑ και της κυβέρνησης δεν τα εκμεταλλεύεστε; Γιατί δεν βλέπετε το πρόβλημα και να το διορθώσετε; Γιατί δεν φτιάχνετε τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και αναγκάζετε ομάδες να μετακομίζουν σε άλλες πόλεις; Γιατί δεν βλέπετε το πρόβλημα στο Τσίρειο; Γιατί κλείσατε τα μάτια στην κοσμοσυρροή στην πρόσφατη συναυλία; Γιατί οι μηχανικοί σας δεν λένε ξεκάθαρα ότι υπάρχει πρόβλημα, αφού αυτούς θα ακούσει η Αρχή αδειοδότησης σταδίων; Γιατί αναμασάτε λόγια και δεν βλέπετε το πρόβλημα;

Κύριοι αφήστε επιτέλους τις καρέκλες, παραιτηθείτε είναι το λιγότερο που έχετε να κάνετε, αφήστε νέους να δουλέψουν για τον αθλητισμό της Λεμεσού!!! Συγκαλέστε γενική συνέλευση και αφήστε τις θέσεις σας, για κάποιους που δουλεύουν, όπως σε άλλα γήπεδα και γυμναστικούς συλλόγους της Κύπρου!

Ναι το Τσίρειο έχει πρόβλημα και εσείς δεν το αντιμετωπίζεται, αφού ούτε καν τα κονδύλια του ΚΟΑ δεν λαμβάνεται για να το λύσετε! Εσείς είστε το πρόβλημα ΤΕΛΟΣ, καιρός να μας αδειάσετε τη γωνιά. Η αθλητομάνα Λεμεσός έγινε μεγάλη από τους αθητές της πόλης μας και θα ήταν ακόμα πιο μεγάλη αν δεν ήσασταν εσείς!

Ναι κύριοι, ούτε οι ομάδες φταίνε που σας πληρώνουν, ούτε η κυβέρνηση και ο ΚΟΑ που σας δίνει κονδύλια εκατομυρίων για να διορθώσετε το πρόβλημα, ούτε οι φίλαθλοι, ούτε ο υπεύθυνος ασφαλείας που παραιτήθηκε εξαιτίας σας, ούτε η Αρχή αδειοδότησης σταδίων, αφού αυτή περιμένει τις εκθέσεις των δικών σας μηχανικών, που δεν λένε τα πράγματα ξεκάθαρα!

Εμείς βγάλαμε το συμπέρασμα μας και δεν θα μας αλλάξετε την άποψη μας… καιρός να το μαθουν όλοι και να μην τους παραπληροφορείται. Αν έχετε την ευθιξία κύριοι του ΓΣΟ, παραιτηθείτε και όλα θα λυθούν!!!

Υ.Γ: Και καλά έκανε ο Άρης και φεύγει, αφού τα εκατομύρια του επενδυτή σε ποδοσφαιριστές και υγεία τους, εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου, δεν θα εξαρτάται από σας!!!

Υ.Γ: Οι χθεσινές(9/9) παραιτήσεις φανερώνουν την αλήθεια.

Υ.Γ: Αν ο μη γένοιτο συμβεί κάτι εν ώρα αγώνα ή συναυλίας ποιος θα φταίει;

Υ.Γ: Ξέρουμε πολλά…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy