Άρης: Φτιαγμένος για τον τίτλο… Κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ!!!

ΑΠΟΕΛ - ΑΡΗΣ 0-1(Καζού)

Το γνωστό του παιχνίδι έκανε ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας γρήγορα και με ωραίους συνδυασμούς και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 1-0 με γκολ του Καζού μετά από ασίστ του Γκομίς. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης έλεγξε τον αγώνα, χωρίς να αφήσει τον αντίπαλο να κάνει τελική προσπάθεια και έτσι πήρε την τρίτη νίκη σερί στο πρωτάθλημα και να φιγουράρει πρώτος στη βαθμολογία!

Πολύ καλό ποδόσφαιρο και γρήγορο είδαμε στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα με τον Άρη να πατά πολύ καλά και να χάνει την τεράστια διπλή ευκαιρία στο 14΄ με τον Γκομίς πρώτα να τον προλαβαίνει ο Μπέλετς και στη συνέχεια το σουτ του Καζού να κτυπά στο δοκάρι. Τρία λεπτά μετά από την ευκαιρία του Άρη, ήρθε το γκολ με τον Καζού ως τελικό αποδέκτη, μετά από υπέροχη συνεργασία των ποδοσφαιριστών του Σπιλέφσκι, που όταν είχαν τη μπάλα έκαναν το παιχνίδι τους, με ωραίους συνδυασμούς και τρεξίματα σε ανοικτούς χώρους.

Μετά και το γκολ ο Άρης έδωσε χώρο στον ΑΠΟΕΛ που προσπάθησε να απειλήσει, όμως σε κάθε φάση που έβγαινε μπροστά ήταν πολύ επικίνδυνος, ενώ το παιχνίδι άρχισε να γίνεται πιο δυνατό με κάποιες αψιμαχίες, που έφεραν και κίτρινες κάρτες. Ο Άρης αμυνόταν σωστά και δεν δυσκολευόταν, ενώ στο 40΄ ένα φάουλ του ΑΠΟΕΛ έξω από την περιοχή, βρήκε τον Βάνα σε ετοιμότητα. Πολύ καλή φάση στο 43΄ και πάλι για τον Άρη σε γρήγορη αντεπίθεση, με τον Καζού να γυρίζει στην περιοχή, όμως οι Γκομίς και Μπένγκστον δεν πρόλαβαν να μπουν στη φάση.

Δύο ήταν τα λεπτά καθυστερήσεων στο πρώτο ημίχρονο, που δεν έφεραν κάποια αλλαγή στο σκορ με αποτέλεσμα το πρώτο 45λεπτο να ολοκληρωθεί με τον Άρη να προηγείται με 1-0 με γκολ του Καζού!

 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καθαρά παιχνίδι τακτικής από τον Άρη που κράτησε τον αντίπαλο του εύκολα καθώς οι γηεπδούχοι δεν είχαν τελική προσπάθεια, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ. Στα έξι λεπτά των καθυστερήσεων εν άλλαξε κάτι με τον Άρη να παίρνει την πολύ σημαντική νίκη, τρίτη σερί με 1-0 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας και να κάνει 9 τους βαθμούς του.

Κίτρινες: Τσεμπάκ / Μουσούντα, Καζού, Μπαμπίκα, Γιαγκό, Ντελμίρο

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Καρώ, Κρέσπο, Τσεμπάκ, Γουίλερ(82΄Γουίλερ), Σαρφό(55΄Κβιτάλια), Κονσταντίνοφ, Ντάλσιο(55΄Βιγιαφάνες), Ντονγκαλά(55΄Μπλουμ), Μαρκίνιος, Μάγκλιτσα(82΄Μορειρα).

Αναπληρωματικοί: Χριστοδούλου, Φεράρι, Ντουμπραβάνου, Εφραίμ, Νταουσβίλι, Βιγιαφάνες, Κβιλιτάια, Σούσιτς, Μπλουμ, Σατσιάς, Θεοδώρου, Μορέιρα.

 

Άρης: Βανά, Καζού, Μπένγκτσον(46΄Στρούσκι), Μόργκαν(84΄Ντελμίρο), Γκομίς(46΄Κοκόριν), Γιαγκό, Μαγιαμπέλα(76΄Γιαμπλόνσκι), Μουσούντα, Μπρόρσον, Σζόκε, Μπαμπίκα(66΄Σπόλιαριτς).

Αναπληρωματικοί: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Πηλέας, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Ντελμίρο, Στρούσκι, Σλόγκαρ, Γιαμπλόνσκι, Κακόριν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy