Ξιαρής: “Έχει αποφασιστεί να παραμείνει ο Χρίστος Χαραλάμπους. Είναι ένας δυναμικός προπονητής με πολύ όρεξη – Θα πρέπει να έχουμε και αποχωρήσεις μετά τις νέες προσθήκες”

Ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ της Καρμιώτισσας

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Καρμώτισσας, Ανδρόνικος Ξιαρής, μίλησε σήμερα(7/9) στον Super Sport FM 104,0 και αναφέρθηκε στην αλλαγή προπονητή, αλλά και την ενίσχυση που γίνεται προσπάθεια να ολοκληρωθεί.
Αναλυτικά:
Για το άσχημο ξεκίνημα και την απόλυση του Ντούσαν Ούχριν: «Δεν ήταν το αναμενόμενο ξεκίνημα, περιμέναμε κάτι περισσότερο. Για να πούμε την αλήθεια, ήταν δίκαια τα αποτελέσματα, γι αυτό και έφυγε ο προπονητής. Θα αναλάβει ο Χρίστος Χαραλάμπους ως προπονητής και περιμένουμε να δούμε στη συνέχεια μία καλύτερη εμφάνιση. Όλοι μας είχαν θαυμάσει για τις μεταγραφές που έκανε η ομάδα μας, όμως καθρέφτης είναι το γήπεδο και εκεί δεν δείξαμε τίποτα».
Για την ομοιογένεια: «Ο φόβος μας ήταν όταν ήρθαν οι 24 ποδοσφαιριστές στην ομάδα, κατά πόσο θα μπορούσε να γίνει μία ομοιογένεια. Αυτή δεν την είδαμε στις πρώτες αγωνιστικές. Ίσως να ήταν γρήγορα, όμως ο πρόεδρος αποφάσισε πως έπρεπε να γίνει μία αλλαγή άμεσα. Θέλουμε να πιστεύουμε πως με την αλλαγή του προπονητή θα υπάρξει και μία αγωνιστική αλλαγή».
Αν θα ψάξει για προπονητή η ομάδα: «Έχει αποφασιστεί να παραμείνει ο Χρίστος Χαραλάμπους. Είναι ένας δυναμικός προπονητής με πολύ όρεξη. Περιμένουμε να δούμε την ομάδα να μπαίνει σε κανονικό ρυθμό, γιατί σίγουρα αυτή που έχουμε δει, δεν είναι αυτό που περιμέναμε».
Για την τριπλή ενίσχυση με Τάντι, Ζαχαρία Άδωνη και Ίσμα Σάσι: «Του Τάντι έχει ολοκληρωθεί ο δανεισμός και περιμένουμε τις άλλες δύο. Γίνονται διαβουλεύσεις, υπάρχει ένας προχωρημένος διάλογος. Νομίζω πως τις επόμενες μία-δύο ημέρες θα κλείσουν τα θέματα. Θα πρέπει να έχουμε και αποχωρήσεις αν ολοκληρωθούν αυτές οι κινήσεις».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy