Δήμαρχος Λεμεσού: “Να μην υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά και από την άλλη να μην τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια και η υγεία του πολίτη”

Δηλώσεις του Δημάρχου της Λεμεσού σχετικά με το θέμα της χωριτικότητας του Τσιρείου

Πανικός έχει γίνει από ψες(6/9) όσο αφορά το Τσίρειο και τη δυνατότητα προσέλευσης φιλάθλων που παίρνουν θέση στο άνω διάζωμα της Δυτικής και Ανατολικής, κερκίδας του Τσιρείου σταδίου. Ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και αναφέρθηκε σε αυτό που συνέβη στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού, για το νέο γήπεδο Λεμεσού και όχι μόνο.

Οι δηλώσεις του:

“Είναι ένα ζήτημα, η ασφάλεια είναι… ασφάλεια είτε πρόκειται για φιλάθλους, είτε πρόκειται για μουσικόφιλους. Να μην υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά και από την άλλη να μην τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια και η υγεία του πολίτη. Το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο είναι μία ανάγκη η οποία καλύπτεται μετά από πάρα πολλά χρόνια και το αναμένουμε με χαρά και ελπίζω σύντομα να αρχίζει να λειτουργεί έστω με κάποιες μικρές ατέλειες που θα τελειώσουν κι αυτές σύντομα. Αντιλαμβάνεστε πόσο αντιπαραγωγικό είναι για μία ομάδα της Λεμεσού να παίζει ένα διεθνές παιχνίδι εκτός πόλης.

Για όσους είχαν την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο γνωρίζουν τη χαρά που προσφέρει. Εγώ έπαιξα στην Γ’ Κατηγορία πριν από την εισβολή στην ΕΝΑΔ Αγίας Ζώνης (έξω δεξιά και μέσα δεξιά), πέτυχα και κάποια γκολ. Είχα χαρεί την εμπειρία του να παίξεις σε ένα πρωτάθλημα. Πηγαίναμε από το Τρίκωμο μέχρι τη Λύση και την Κερύνεια», πρόσθεσε και κατέληξε για τον μαραθώνιο και κάποια ζητήματα που έχουν προκύψει:

“Ο Μαραθώνιος κατέγραψε τεράστια άνοδο και επιτυχία τα τελευταία χρόνια και στόχος του Δήμου είναι με την εμπλοκή όλων των Φορέων και τη στήριξη του ΟΠΑΠ και όλων των χορηγών να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Υπάρχουν κάποια ζητήματα και δεν πρόκειται να γίνουν δύο μαραθώνιοι σε μία ημέρα. Θα κάνουμε ό,τι είναι καλό για την πόλη. Με πολύ σεβασμό να συνεχίσουμε αυτόν τον πολύ επιτυχημένο θεσμό”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy