Τελικά πήρε την ευκαιρία του ο Σίλας

Ο Σίλας λοιπόν με το επιτελείο καλούνται να αλλάξουν τα δεδομένα και να φέρουν την αλλαγή στην ομάδα.

Στην ΑΕΛ παρόλο που υπήρξε έντονος προβληματισμός για την κακή έναρξη στο φετινό πρωτάθλημα, εντούτοις δεν φαίνεται ότι θα προκύψουν σημαντικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα με απομάκρυνση του Πορτογάλου προπονητή.

Η ιστοσελίδα μας σε χθεσινό(5/9) της άρθρο, κράτησε μια πισινή στο θέμα απομάκρυνσης Σίλας, αφού κάποιες πληροφορίες έλεγαν για δεύτερη ευκαιρία… Φεύγει ο Σίλας εκτός αν υπάρξει τελευταία ευκαιρία…

Αν και όλα έδειχναν ότι ο Ζόρζε Σίλας θα αποχωρούσε, τελικά πήρε δεύτερη ευκαιρία από τον Ανδρέα Σοφοκλέους και συνεχίζει κανονικά στον πάγκο των “γαλαζοκίτρινων”, γνωρίζοντας και ο ίδιος ότι θα έχει μεγάλη πίεση. Ο Πορτογάλος προπονητής καλείται να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και κυρίως να τη βελτιώσει και να την οδηγήσει στην πρώτη της νίκη, η οποία πλέον είναι «μονόδρομος» στον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας(12/9, 19:00) με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ, για την 3η αγωνιστική.

Όλοι στο οικοδόμημα της ΑΕΛ ευελπιστούν ότι δεν θα υπάρξει νέα απώλεια για να μπει στην ομάδα η ηρεμία για τη συνέχεια και να μπορεί απρόσκοπτα να συνεχίσει τη δουλειά της. Σίλας λοιπόν με το επιτελείο καλούνται να αλλάξουν τα δεδομένα και να φέρουν την αλλαγή στην ομάδα.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy