Τριπλή ενίσχυση… διπλή αποχώρηση στην Καρμιώτισσα

Οι ιθύνοντες στην ομάδα ψάχνουν τις λύσεις ώστε η ομάδα να ανακάμψει αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Ανόρθωση την ερχόμενη Παρασκευή(9/9)

Σε σημαντική ενίσχυση προχωρά η Καρμιώτισσα, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τρεις ποοσφαιριστές

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ομάδα των Πολεμιδιών θα αποκτήσει με την μορφή δανεισμού από τον Εθνικό Άχνας τον Ζαχαρία Άδωνη, ενώ από την Δόξα δανεικός στην ομάδα της Καρμιώτισσας θα είναι και ο γνωστός μας Ίσμα Σάσι.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για συμφωνία με τον αμυντικό Τάντι που αγωνιζόταν ως δεξί μπακ πέρσι στην ΑΕΚ. Δύο ποδοσφαιριστές είναι στην πόρτα εξόδου και μάλιστα θα διαγραφούν από το ρόστερ της ομάδας. Ο ένας μάλιστα ήρθε με αρκετές περγαμηνές στην ομάδα για να βοηθήσει.

Όλα αυτά γίνονται με την ελπίδα η ομάδα των Πολεμιδιών να ανακάμψει και να βρει τα πατήματα της ενόψει της συνέχειας. Ως γνωστό μετά τις δύο ήττες με την αρχή του πρωταθλήματος, αποχώρησε ο Ντούσαν Ούχριν Τζούνιορ και τη θέση του αναλαμβάνει μέχρι νεωτέρας ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητής, Χρήστος Χαραλάμπους.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy