Ο Απόλλωνας παρουσίασε νέο χορηγό (video)

Δημοσιογραφική διάσκεψη στο Columbia Plaza παρέθεσε ο Απόλλωνας, όπου προυσίασε την νέα χορηγική συνεργασία με την εταιρεία Tixee μέχρι το 2024.

Στο πάνελ βρέθηκαν ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Γιάννης Παπαχαραλάμπους, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Γκιόρα Ίσραελ, το μελος του Διοικιτικό Συμβόλου του Απόλλωνα, ο Χικο. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Σαχάρ.

Παπαχαραλάμπους: «Πρώτα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την οικογένεια του Απόλλωνα που μας καλωσορίζει. Είμαστε μια εταιρεία που ασχολείται με χρηματοοικονιμικά με μεταφορές χρημάτων. Έχουμε πελάτες εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Για την επιλογή του Απόλλωνα: «Δεν θέλουμε να προβάλουμε την εταιρία μας για χάρη της προβολής. Θεωρούμε ότι ο Απόλλωνας ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες μας, και μέσω του κοινωνικού του έργου. Θεωρούμε ότι ο Απόλλωνας είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξουμε τι είμαστε».

Ίσραελ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτή τη συνεργασία. Είμαστε εδώ για να βελτιώσουμε την εταιρεία του Απόλλωνα. Χαρούμενος που βρίσκω εδώ τον καλό μου φιλο Χίκο».

Χίκο: «Πολύ χαρούμενος που καλωσορίζουμε την Tixee στην εταιρεία του Απόλλωνα. Θεωρώ πως θα μας βοηθήσουν αρκετά με τους στόχους μας εντός και εκτός γηπέδου. Με τον τρόπο που λειτουργεί η tixee συνάδει με τα πιστεύω του Απόλλωνα. Επίσης, χαίρομαι που έχουμε κοντά μας ένα άτομο που γνωρίζω προσωπικά».

Σαχάρ: «Πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία. Φεύγοντας από τη χώρα μου για πρώτη φορά το ότι έχουμε στο Δ.Σ. τον Χικο που είναι συμπατριώτης μου, και που κλείνουμε συνεργασία με εταιρείες που έχουν συμπατριώτες μου ως μέλη τους. Χαίρομαι ιδιαίτερα».

Φανούριος για Ρέθιο: «Θα είναι μαζί μας εκτός απροόπτου στην αποστολή με την Ομόνοια. έχουμε κάθε 48 με 72 ώρες αγώνες και ακόμη δεν είναι έτοιμος για να παίζει κάθε 72 ώρες αγώνας. Αυτές τις τέσσερις εβδομάδες που είναι στην ομάδα μας ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και αποφασίσαμε να δώσουμε προτεραιότητά στο θεσμό του πρωταθλήματος».

Για Νταμπό: Ο Νταμπό περνά αυτή τη στιγμή από ιατρικές εξετάσειw. Καμία σχέση με τον προηγούμενο τραυματισμό του».

Για Ζράντι: «Πριν μερικές μέρες είπαμε ότι δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα του, θα πάρει ακόμη μερικές μέρες είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Θα προσπαθήσουμε να τον επανεντάξουμε όσο πιο ήπια γίνεται. Σε άλλο σημείο ο τραυματισμός του».

Για το γηπεδικό: «Αντιλαμβάνεστε ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να πει ποτέ θα μπει ο κόσμος στο γήπεδο. Δεν κοροϊδεύει κανένας κανένα. Δεν μπορούμε να τους κρατάμε κάθε μέρα από το λαιμό για το πότε θα ολοκληρωθεί το έργο. Σύντομα όλοι θα προχωρήσουμε στη μετακόμιση τους στο νέο γήπεδο. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του Τσιρείου».

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Ακόμη δεν υπάρχει καμία αλλαγή μετά το σχετικό ορισμό. Γίνονται τεράστιές προσπάθειές για να μεταφερθεί ο αγώνας σε μια ημερομηνία λογική. Έχει γίνει και στο παρελθόν μια τέτοια εξαίρεσή. Αγωνίστηκε ο ΑΠΟΕΛ 1η Oκτωβρίου του 2015, Δευτέρα ορίστηκε ο αγώνας με την Ένωση 5 του μήνα κι ενώ η εθνική έπαιζε στο Ισραήλ 10 του μήνα. Δόθηκε εξαίρεση στους διεθνείς παίκτες του ΑΠΟΕΛ. Δεν έχει να κάνει με το ΑΠΟΕΛ αλλά το τονίζουμε ότι έχει ξαναγίνει. Κάνει προσπαθεί ο πρόεδρος της ομοσπονδίας να βρει τη λύση».

Σαχάρ για προσαρμογή και Βαντούζ: «Εξαιρετικά στη Λεμεσό, με βοήθησε πάρα πολύ ο Χίκο εδώ, όχι μόνο με το αγωνιστικό, ότι χρειαστώ είναι εδώ. Νιώθω ότι ανά πάσα στιγμή έχω άτομα δίπλα μου να με βοηθήσουν. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Κερδίσαμε τα τελευταία δύο παιχνίδια, δύσκολα παιχνίδια. Σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε τη Βαντούζ, κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε».

Παρακολουθείστε την παρουσίαση:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy