Καλή εικόνα των “γαλαζοκίτρινων”… Λείπει το γκολ!

ΑΕΛ - ΕΝΠ 0-0 (ημιχρονο)

Σχόλιο ημιχρόνου: Πολύ καλύτερη από την πρεμιέρα η εικόνα της ΑΕΛ, που έχει τα τρεξίματα, την κυκλοφορία αλλά και τη φρεσκάδα που χρειάζεται για να παλέψει για τη νίκη. Βρήκε τις ευκαιρίες, με δύο κεφαλιές του Τσέποβιτς και του Κάσας, όμως δεν σκόραρε, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου. Καλή εικόνα των γηπεδούχων που της έλειψε μόνο το γκολ.

Καλύτερα μπήκε η ΑΕΛ στον αγώνα από τον αντίπαλο της και αρκετά επιθετικά προσπάθησε να βάλει ένα γρήγορο γκολ. Είχε καλές προϋποθέσεις για να σκοράρει με τη μεγάλη ευκαιρία στο 15ο λεπτό με τον Τσέποβιτς να πιάνει την κεφαλιά που απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων σε κόρνερ. Η ΑΕΛ έδειχνε ανάκαμψη από την πρεμιέρα και συνέχιζε να είναι επιθετική και να έχει φρεσκάδα στο παιχνίδι της. Δύο κεφαλιές από Κάσας και Τσέποβιτς μέσα σε ένα δίλεπτο δεν βρήκαν στόχο.

Το μισάωρο του πρώτου ημιχρόνου κύλησε με την ΑΕΛ να είναι πολύ καλή και να προσπαθεί να πετύχει το γκολ. Με κίνηση στον χώρο και αλληλοκαλύψεις, αλλά και καλούς συνδυασμός έβγαιναν μπροστά και απειλούσαν τους φιλοξενούμενους με συνεχόμενες πλαγιοκοπήσεις. Η ΕΝΠ δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα με αποτέλεσμα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ να έχουν δεύτερες ευκαιρίες για να επιτεθούν. Πολύ καλή προϋπόθεση στο 40΄για την ΑΕΛ με την άμυνα της ΕΝΠ να σώζει την τελευταία στιγμή την απειλή που ερχόταν από τον Τσέποβιτς. Μετά και το ένα λεπτό καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 0-0!

Κίτρινες: Κοντινέλα, Νταβόρ / Μέιρα, Βούκσεβιτς

ΑΕΛ: Μούριελ, Μπάστος, Τεισέιρα, Κάσας, Νταβόρ, Παντελή, Μιραλάς, Τσομπόλα, Κοντινέλα, Τζιαλμά, Τσέποβιτς

Αναπληρωματικοί: Ντε Ολιβέιρα, Παπαφώτης, Φραντζής, Μπεραχίνο, Φιλίποβιτς, Ανδρέου, Συλβέστρος, Μιλιτσεάνου, Πάβλοβιτς, Ντοναλντόνι, Σις

 

ΕΝΠ: Κόστιτς, Ντα Σίλβα, Χριστοφή, Έχμαν, Ρουσιάς, Μέιρα, Κωνσταντίνου, Κατσιάρης, Κοτσώνης, Βούκσεβιτς, Λαμί

Αναπληρωματικοί: Παναγιώτου, Λουσέρο, Κοσμά, Κολωνίας, Βουτσένοβιτς, Μαυρουδής, Φλουρής, Μότης, Πρωτοπαπάς, Μιχαΐλοβιτς, Λέβι, Γαβριήλ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy