Ο Φανούριος για το παιχνίδι με Νέα Σαλαμίνα, για Γιούστεν και αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Δόξας

Σημερινές(2/9) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ του Απόλλωνα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε σήμερα(2/9) στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ».

Αναλυτικά:

Για τα παράπονα για τον ορισμό του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα: «Προκαλεί αντίδραση ο ορισμός. Δεν μπορείς σε 48 ώρες να παίξεις δύο παιχνίδια και με ταξίδι. Ο αγώνας με την Νέα Σαλαμίνα δεν θα διεξαχθεί επί ίσης όροις. Αν ήταν στις 72 ώρες το παιχνίδι, σαφέστατα δεν θα παραπονιόμασταν. Όμως όπως είναι τώρα, ούτε τα ρούχα των ποδοσφαιριστών δεν θα στεγνώσουν από την επιστροφή μας από το παιχνίδι της Ευρώπης. Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η ΚΟΠ, αν θα αλλάξει η ημερομηνία. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να γίνει κάτι δίκαιο, από αυτή την άδικη απόφαση. Έχουμε μεταφέρει επίσημα τα παράπονά μας και περιμένουμε».

Για τον Γιόυστεν: «Καθρέφτης είναι πάντοτε το γήπεδο. Ο Απόλλωνας ήθελε έναν ακραίο επιθετικό που θα μας ενίσχυση για την δύσκολη χρονιά που προμηνύεται. Αποκτήθηκε ελεύθερος, αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την Γκρόνινγκεν και τον αποκτήσαμε. Κυνηγούσαμε να κάνουμε μία ακόμα κίνηση και γνωρίζαμε πως θα έμενε ελεύθερος και γι αυτό προχωρήσαμε. Θα περάσει από εξετάσεις, όμως θεωρώ πως είναι απόλυτα έτοιμος, αφού αγωνίστηκε πριν από μία εβδομάδα απέναντι στον Άγιαξ».

Για το παιχνίδι με την Δόξα: «Δύσκολο παιχνίδι, δύσκολη έξοδος, σε ένα καινούριο γήπεδο. Πάμε με πολλούς οπαδούς μας, που θα το μετατρέψουν σε δική μας έδρα. Γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα πάμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε, την νίκη»

Για τα αγωνιστικά: «Εκτός είναι οι Νταμπό, Μαλεκκίδης, Ζράντι, Σπόλιαριτς, είχε ένα μικρό πρόβλημα στη χθεσινή προπόνηση ο Βα, θα περάσει από εξετάσεις και θα διαπιστωθεί η κατάστασή του».

Για το παιχνίδι με την Βαντούζ: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως το μυαλό μας είναι στο αυριανό παιχνίδι με την Δόξα. Έχουμε εκδώσει πληροφορίες για το ταξίδι. Τετάρτη πρωί αναχωρεί η ομάδα με προορισμό την Ζυρίχη».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy