Η Νότιγχαμ συμφώνησε για Μπόουλερ, μπορεί να έρθει στον Ολυμπιακό!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συμφώνησε στα 4,5 εκατ. ευρώ για τον Τζος Μπόουλερ, με τον Νικολακόπουλο να τονίζει ότι ο παίκτης μπορεί να καταλήξει στον Ολυμπιακό -που έχει ήδη έτοιμη τη μεταγραφή του Καβαλέιρο!

Τζος Μπόουλερ… ζεστά για Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως η Νότιγχαμ Φόρεστ συμφώνησε στα 4,5 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του 23χρονου δεξιού εξτρέμ από την Μπλάκπουλ και ήδη από χθες (31/08) ο αγγλικός Τύπος αναφέρει ότι αν η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη κλείσει τον Άγγλο, κατά πάσα πιθανότητα θα τον δώσει δανεικό στους «ερυθρόλευκους»! Όπως τόνισε, λοιπόν, ο ρεπόρτερ των πρωταθλητών Ελλάδας, κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται, ότι υπάρχει, δηλαδή, θέμα Μπόουλερ!

Σημείωσε, ωστόσο, πως πρέπει να έχουμε στα υπόψη μας ότι ο Ολυμπιακός, ουσιαστικά, έχει συμφωνήσει και με τη Φούλαμ και με τον Ιβάν Καβαλέιρο για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, επίσης με τη φόρμουλα του δανεισμού.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από το ρεπορτάζ των Λονδρέζων. Σε κάθε περίπτωση, ως το βράδυ θα έχουμε οριστικές εξελίξεις και φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει έναν από τους δύο παίκτες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy