ΑΕΛ: Πρόβλημα με Σάντος, ίσως προλάβει ο Κασανίκλιτς

Τα δεδομένα με τους τραυματίες. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΕΝΠ και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα

Με σημερινή (1/9) απογευματινή προπόνηση συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ για το παιχνίδι με την ΕΝΠ την Κυριακή, για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Οι “γαλαζοκίτρινοι” μετά την ήττα (2-1) στη πρεμιέρα από τον Άρη θα ψάξουν την πρώτη του νίκη κόντρα στην ομάδα του Παραλιμνίου.

Εκτός αποστολής από το παιχνίδι θα είναι ο Bruno Santos, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον μηρό στο παιχνίδι με τον Άρη. Ο Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να προπονηθεί τις τελευταίες μέρες και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής.

Ο Alexander Kacaniklic ανεβάζει ρυθμούς με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του, ώστε να βρίσκεται στην αποστολή κόντρα στην ΕΝΠ. Οι Μεντόγιεβιτς και Νεοφύτου ακολουθούν πρόγραμμα με φυσιοθεραπείες και γυμναστήριο. Ο Σίλας δεν μπορεί να τους υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής.

Όσο αφορά τα τελευταία τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα Berahino, Ciss και Donaldoni βρίσκονται στην Κύπρο και σήμερα(1/9) θα περάσουν από τη διαδικασία των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων. Το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν την πρώτη του προπόνηση. Ενώ ο αναμένεται στη Κύπρο αύριο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy