Απόλλων: Έχει το ζητούμενο πρέπει να το διαχειριστεί σωστά!

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΕΝΠ 1-0 (Χεντί / )

Σχόλιο ημιχρόνου: Αρκετά καλός ο Απόλλωνας με τρεξίμαατα, αλληλοκαλύψεις αλλά και ωραίους συνδυασμούς. Η πίεση που έβαλε στον αντίπαλο έφερε και το γκολ, που του δίνει προβάδισμα. Οι επιθετικές ενέργειες του Απόλλωνα γίνονται κυρίως από τα πλάγια με το Βα, ενώ από αριστερά ο Πίττας όταν του δινόταν η ευκαιρία προσπαούσε μετά από μακρινές μπαλιές να απειλήσει. Με σωστή διαχείριση και ακόμα ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, δεν θα έχει πρόβλημα φυσιολογικά, όμως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν αφού η κούραση της παράτασης στο Φάληρο μπορεί να επηρεάσει.

Αρκετά καλά μπήκε στον αγώνα ο Απόλλωνας με σκοπό να πιέσει και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, αφού η ιδιαιτερότητα της πρεμιέρας πάντα είναι σημαντική. Το πρώτο 15λεπτό του πρώτου ημιχρόνου οι «γαλάζιοι» δημιούργησαν κάποιες προϋποθέσεις κυρίως με τον Πίττα που δεν έφεραν αποτέλεσμα. Η Ε.Ν.Π αμυνόταν μαζικά στο δικό της μισό και όποτε έβρισκε τις συνθήκες πίεζε ψηλά και προσπαθούσε να βγάλει αντεπιθέσεις.

Μετά και το 20λεπτό και για ένα τρίλεπτο τα είδαμε αρκετά, αφού η ΕΝΠ σε στημένη φάση πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε σωστά αφού έγινε χέρι από τον σκόρερ, ενώ αμέσως μετά και στην εξέλιξη της φάσης ο Χεντί για τον Απόλλωνα με ένα ξερό γυριστό σουτ έβαλε τον Απόλλωνα μπροστά στο σκορ με 1-0! Μετά και το γκολ το παιχνίδι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με τους «γαλάζιους» να έχουν την κατοχή και να προσπαθούν να διασπάσουν την άμυνα του αντιπάλου.

Ο ρυθμός είχε πέσει με τον Απόλλωνα να κάνει σωστή διαχείριση στον αγώνα, ενώ η ΕΝΠ είχε κάποιες απεγνωσμένες προσπάθειες που η άμυνα των “γαλάζιων”δεν αντιμετώπισε πρόβλημα. Μετά από ένα λεπτό καθυστερήσεων το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα να προηγείται με 1-0 με γκολ του Χεντί!

Κίτρινες: / Ρουσιάς

Απόλλων: Δημητρίου, Πεϊμπέρνς, Πίττας, Ογκέντα, Καμπράλ, Ρομπέρζ, Βα, Χαμάς, Σαχάρ, Κολ, Χέντι

Αναπληρωματικοί: Πεϊσότο, Λοϊζου, Βουκάσιν, Αρτυματάς, Μπα, Χάμπος, Ντιγκινί, Αλεσάμι, Φιλιώτης, Μαυρίας, Πινακάς

 

ΕΝΠ: Κόστιτς, Χριστοφή, Ντα Σίλβα , Ρουσιάς, Μέιρα, Κωνσταντίνου, Κατσιάρης, Κοτσώνης, Ντρέκσα, Βούκσεβιτς, Λαμί.

Αναπληρωματικοί: Παναγιώτου, Έχμαν, Λουσέρο, Κοσμά, Κολωνίας, Βουτσένοβιτς, Μαυρουδής, Φλουρή, Πρωτοπαπάς, Μιχαΐλοβιτς, Γεχονατάν, Γαβριήλ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy