Τροχαίο στη Σωτήρα: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 15χρονος

Συνελήφθη ο οδηγός

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο 15χρονος μετά από το σοβαρό τροχαίο στον δρόμο Σωτήρας-Λιοπετριού.

Ο 15χρονος βρίσκεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Υπενθυμίζεται ότι η σοβαρή οδική σύγκρουση έγινε στο δρόμο Σωτήρας-Λιοπετριού με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 15 χρόνου από την Σωτήρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συγκεκριμένα, όχημα τύπου βαν που οδηγούσε 48χρονος στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 15χρονος. Από τη σύγκρουση, το μοτοποδήλατο του 15χρονου προσέκρουσε και σε δεύτερο αυτοκίνητο που βρισκόταν στο σημείο.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο 48χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τις συνθήκες πρόκλησης της οδικής σύγκρουσης, ενώ η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy