ΘΥΡΑ 3: “Ετοιμαζόμαστε να επιστρέψουμε εκεί όπου ανήκουμε, στο πλευρό της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ”

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ ενόψει της αυριανής(28/8) πρεμιέρας της ομάδας κόντρα στον Άρη για το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΘΥΡΑ 3:

Η αντίστροφη μέτρηση φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και εμείς ετοιμαζόμαστε να επιστρέψουμε εκεί όπου ανήκουμε, στο πλευρό της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ. Μαζί με εμάς επιστρέφει αυτό που έλειπε τόσα χρόνια, ο κινητήριος μοχλός αυτού του Συλλόγου, το ανεξάντλητο πάθος που χαρακτηρίζει την Α.Ε.Λ και τον πύρινο της κόσμο. Αύριο όλη η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ πρέπει να είναι ΘΥΡΑ 3 και ο καθένας από εμάς οφείλει να είναι έτοιμος να καταθέσει ακόμη ένα κομμάτι της ψυχής του για να έρθει το πολυπόθητο τρίποντο. Αυτή είναι η δουλειά η δικιά μας, να πνίγουμε τον κάθε αντίπαλο με όπλο μας την πραγματική ηχητική βία αυτή που μόνο εμείς μπορούμε να δημιουργήσουμε.
Από το πρωί ντύνουμε την πόλη στο αγαπημένο της χρώμα, φοράμε τα ΚΙΤΡΙΝΑ μας και στις 15:00 κατηφορίζουμε στο σπίτι μας στην Τζων Κένενντυ για το απαραίτητο ζέσταμα. Στις 17:00 αυστηρά, αναχωρούμε για το Τσίρειο με κάθε μέσο, μοτοσικλέτες, ποδήλατα, αυτοκίνητα κτλ., σε μια πορεία που θα κάνει την ΛΕΜΕΣΟ να βουλιάξει για ακόμη μια φορά στο ΚΙΤΡΙΝΟ. Επίσης σημαντικό και αυτονόητο είναι ότι ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των οργανωτών για να πραγματοποιηθούν όλα ομαλά χωρίς να πέσουμε θύματα στις παγίδες που κάποιοι θα στήσουν.
Όσον αφορά τώρα την ομάδα δεν θα πούμε πολλά. Οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αφουγκραστούν όλη αυτή την πώρωση που διακατέχει τον κόσμο τις τελευταίες βδομάδες. Τις ομάδες δεν τις κάνουν τα ρούβλια ενός επενδυτή αλλά η ιστορία, ο κόσμος και το πάθος γι’ αυτό μπείτε στο γήπεδο και τελειώστε την δουλειά, βάζοντας τους νεόπλουτους που πήγαν να σηκώσουν κεφάλι στην θέση τους.
ΥΓ: Για τις εξελίξεις στο τμήμα της γυναικείας καλαθοσφαίρισης, ενημερωνόμαστε συνεχώς και θα τοποθετηθούμε όταν πρέπει.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy